Kendte

Charli D'Amelio: ”TikTok er ikke længere noget for mig”

Af Tanja Hartmann 27. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
TikTok-stjernen Charli D’Amelio åbner op om sit forhold til TikTok, som ikke længere er, hvad det har været.

TikTok startede som en sjov hobby for Charli D’Amelio, men inden hun havde set sig om, gik hendes dansevideoer viralt, og hun var pludselig en verdenskendt TikTok-stjerne.

I begyndelsen var det både sjovt og spændende for hende at underholde alle sine følgere på TikTok, men sådan er det ikke længere. Charli åbner op om sit splittede forhold til den populære app i et interview med søsteren Dixie D'Amelio.

Du kan se hele interviwet lige her:

Her fortæller hun, at appen er blevet en byrde for hende, og at hun har mistet sin passion for at lave videoer. Det er der en særlig grund til. Den dansende stjerne har op til flere gange oplevet at få hate og negative kommentarer for det indhold, som hun har lagt op på sin TikTok, og det tager hårdt på hende.

- Det er utroligt svært at forsætte med at lave videoer, som jeg føler, at mange folk hader. Det er hårdt, og det føles ikke længere, som det gjorde i starten, erkender hun.

LÆS OGSÅ: Sådan blev 16-årige Charli D’Amelio verdenskendt TikToker på under et år

Konkurrence og splittede venskaber

Charli D’Amelio åbner også op om, at de venskaber, som hun har fået gennem TikTok, heller ikke føles som det samme længere.

- Det er ikke, som det plejede at være. I starten havde vi det sjovt med at lave videoer sammen og her var alle venner. Nu er det blevet til en konkurrence, hvor det handler om at slå hinanden, og det giver ikke mening for mig. Det var ikke derfor, jeg startede på TikTok, fortæller hun.  

Heldigvis har de to D’Amelio-søstre altid en støtte i hinanden, uanset hvad TikTok byder på.

- Du er bogstaveligt talt den eneste person, jeg stoler på, uanset hvad vi er gået gennem, uddyber Dixie til Charli i interviewet.

LÆS OGSÅ: Charli D’Amelio afslører: ”Det var slet ikke mig”

MegetMere