charli_damelio_i_stor_afsloering_det_var_slet_ikke_mig
Kendte

Charli D’Amelio afslører: ”Det var slet ikke mig”

Af Josephine Sjelhøj 2. marts 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Charli D’Amelio er på kort tid gået fra at være en helt almindelig teenager til at være den største TikTok-stjerne i verden. Nu kommer hun med en stor afsløring, der overrasker fans.

Hvis du er ligeså besat af TikTok, som vi er, så kender du helt sikkert Charli D’Amelio, som på kort til gået fra at være helt ukendt til at være en af de mest omtalte kendisser i verden.

Indtil nu har hun kunne skrive både danser, skuespiller og forfatter på CV’et – men nu tyder det på, at hun er nødt til at slette én af dem.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Den 16-årige stjerne har nemlig afsløret, at hendes populære selvbiografi ’Essentially Charli: The Ultimate Guide to Keeping It Real’ slet ikke er skrevet af hende selv, selvom det er hendes navn, der står på forsiden af bogen.

Charli gæstede podcasten ’Views with David Dobrik and Jason Nash,’ hvor hun fortalte, at det var en såkaldt ”ghostwriter,” der havde skrevet selve bogen.

Psst… ”Ghostwriter” er en person, der skriver bøger for andre uden at få sit navn nævnt. Det er meget almindeligt, at kendisser ikke skriver deres bøger selv, men i stedet får en ukendt forfatter til det.

LÆS OGSÅ: Her er 5 sjove TikToks, du kan lave med dine søskende

- Jeg snakkede i telefon med kvinden, som skrev bogen. Jeg fortalte historier om mig selv, og så omskrev hun dem til en bog, fortæller Charli i podcasten.

Hun afslører også, at bogen ikke ville have været ”særlig interessant,” hvis hun selv havde skrevet den, fordi hun ikke er god til at formulere sig på skrift.

Selvom hun ikke selv skrev biografien, så fortæller Charli, at hun læste den igennem flere gange inden udgivelsen, så hun var sikker på, at alt, der stod i den, var korrekt.

LÆS OGSÅ: Sådan blev 16-årige Charli D’Amelio verdenskendt TikToker på under et år

Afsløringen har fået en blandet modtagelse fra fans, som ikke ved, hvordan de skal reagere. Flere fans kan ikke se et problem med at bruge en hemmelig forfatter, når det er normalt for kendisser. Modsat mener andre, at det er ”uærligt” af Charli, fordi hun i første omgang havde sagt, at hun selv var forfatteren.

Det er især bogens titel ’The Ultimate Guide to Keeping It Real,’ der har modtaget kritik, fordi mange mener, at budskabet om ærlighed ikke stemmer overens med bogens forfatter.

De fans, der har læst bogen, fortæller dog, at selvom Charli ikke selv har skrevet ordene, så er bogen stadig ”meget positiv og motiverende”. 

MegetMere