Det sker

Her er 5 sjove TikToks, du kan lave med dine søskende

Af Tanja Hartmann 23. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Keder du og dine søskende jer en smule i denne tid? Og mangler I noget at lave? Så kan I lige så godt hoppe med på TikTok-trenden og lave sjove og skøre videoer sammen. Vi Unge giver jer fem ideer til TikToks, som I bare må prøve af.

Den populære app er fyldt med kreative danse, memes, tutorials og meget mere. Kun fantasien sætter grænser, når de sjove videoer skal laves. Derfor er det den oplagte beskæftigelse, hvis du og dine søskende mangler noget at fylde tiden ud med.

Søskende-TikToks er både hyggelige at se og lave. Derfor har vi samlet fem inspirerende ideer til, hvad I kan give jer i kast med. Det er bare med at komme i gang, og hvem ved, måske bliver I de næste TikTok-stjerner?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 5 tips til at få flere følgere på TikTok

1. Den med de skiftende outfits

Vælg jeres fælles yndlings musiknummer og find derefter jeres fem mest stilede outfits frem. Nu laver I en video, hvor jeres outfits bliver vist i skiftende klip. Så kan alle jeres TikTok-følgere få en masse fed inspiration.

I kan se, hvordan to populære TikTok- søstre viser deres outfits frem i videoen her:

2. Den super seje dans

Du og din søskende kan også prøve en af de populære TikTok-danse af. Gør for eksempel ligesom Dahl-søstrene og lær dansen fra ’Mean Girls’ til nummeret ’Jingle Bell Rock’ her.

3. Den lidt mere fjollede dans

Hvis dine søskende og du er til mere sjov og spas, kan I også prøve en af de lidt mere fjollede danse af. I skal blot finde en hættetrøje frem, og så skal I lave præcis de samme moves, som tvillingerne her:

4. Den med de musikalske evner

Har dig og dine søskende musikalske talenter? Så skal I da helt klart lave en TikTok, hvor I viser dem frem – ligesom denne søster og bror så fint gør:

5. Den sjove parodi

På TikTok er det et stort hit at lave parodier på forskellige voiceovers eller sange. Det kan dig og dine søskende få en masse sjov ud af. Lidt ligesom disse fem søskende der her laver en parodi på den populære TikTok-sang ’Sibling Anthem’:

Læs mere om

MestLæste