Det sker

Sådan upper du dit TikTok-game

af Selina Sander Jensen 2. oktober 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du helt ny på TikTok, eller er du allerede godt på vej til at blive den næste Charli D’Amelio? Uanset hvad, så kan du helt sikkert bruge nogle af de her tip til at uppe dit TikTok-game!

Hvis du er fan af TikTok og drømmer om at blive god (eller endnu bedre) til at lave fede videoer, så læs med her hvor Vi Unge har samlet en række tips til, hvordan du kan forbedre dit TikTok-game.

Lav noget, DU brænder for
Det er en god idé at lave videoer om noget, som du brænder for, og som du synes er sjovt eller interessant. Så hvis du for eksempel er vild med at bage, elsker at prøve nye makeup-trends eller har det for fedt, når du danser, så er det dét, du skal vise! Det smitter nemlig af på dine videoer, når man kan se, at du har haft det sjovt med at lave det.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Husk også, at dine videoer slet ikke behøver være perfekte, og at det kun er fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave videoer om. Det absolut vigtigste er, at du har det sjovt med det!

Øvelse gør mester!
Har du ikke helt styr på, hvordan man klipper videoer? Eller vil du bare gerne blive bedre? Så øv dig, øv dig, øv dig! Det kan være, at du har en veninde, der er rigtig god, som kan hjælpe dig, og ellers kan du med garanti finde masser af guides på YouTube. Er du helt ny på TikTok, så kan du også finde masser af begynderguides på YouTube, som viser dig alle TikToks funktioner trin for trin.

Brug seje TikTok-apps

JADU: Med Jadu kan du få et hologram ind i din video, så det ligner, at der for eksempel står en lækker fyr sammen med dig på dit værelse! Ikke dårligt, vel

DAZZ CAM: Appen har en masse filtre, som får det til at ligne, at dine billeder eller videoer er lavet med et virkelig godt kamera. Hvis du har en telefon med dobbeltlinse, så kan du endda også optage 3D-videoer. Ingen grund til at købe dyrt udstyr -cheeeck!

Læs også: Derfor er Taylor Swift den sødeste "tante" for Zayn og Gigi Hadids datter

4 pro-tip til dig, der allerede er en haj på TikTok
Drømmer du om, at dine videoer bliver set af flere? Så kan du måske bruge nogle af disse tip:

Lav korte videoer.
De videoer, som bliver set HELT færdige, bliver nemlig vist til flere TikTok-brugere. Hvis du laver længere videoer, så prøv at skrive en tekst (caption), der teaser for noget, der sker til sidst i videoen, så dine seere bliver hængende, til videoen er slut!

Brug de populære sounds som lyd på dine videoer.
Du kan med fordel gemme de lyde, du synes er gode til dine favoritter, så de altid er nemme at finde frem, når du skal bruge dem.

Hold øje med trends og challenges. *
Det siges nemlig, at de videoer, som er aktuelle, vises flere gange på TikTok. Er der for eksempel en dans, der hitter? Et meme, som du kan relatere til? En grineren check-video, du synes er sjov? Så kan du jo prøve at lave din egen version – og det gør ikke noget, hvis det ikke ligner de andres!

Brug hashtags i din caption.
Hvis din video for eksempel er en challenge, så brug det hashtag, der passer til den. Nogle mener også, at man har større chance for at blive vist på ”For You”-siden, hvis man bruger hashtags såsom #foryou og #foryoupage.

MestLæste