Camila Cabello pranker Shawn Mendes I viral TikTok-video, og hele internettet elsker det
Kendte

Camila Cabello pranker Shawn Mendes i viral TikTok-video, og hele internettet elsker det

Af Josephine Sjelhøj 3. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Shawn Mendes har lige bevist, at TikTok ikke er lige så nemt, som det ser ud til, og Camila Cabello – og resten af internettet – elsker ham for det.

Selvom man er superstjerne, kan man godt have lidt svært ved at finde rundt på de sociale medier. Det måtte Shawn Mendes erkende, da han i sidste uge forsøgte at lave en viral TikTok-video. Nu gør kæresten, Camila Cabello, grin med stjernen, som stadig har meget at lære, når det kommer til det populære medie.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Shawn Mendes udgav i juli et remix af sangen ’Kesi’ i samarbejde med den colombianske kunstner Camilo, og i den forbindelse ville stjernen lave en TikTok-video for at få sine fans til at streame sangen.

I videoen siger Shawn, at han gerne vil have, at hans følgere deler deres allerbedste versioner af linjen ”baby yeah” fra sangen. Det er dog ikke selve udfordringen, der har fået stor opmærksomhed fra hans følgere.

Igennem den korte video, er der nemlig flere hurtige og akavede klip, og til sidst ser man Shawn stirre forvirret på skærmen, mens kameraet stadig filmer. Videoen er især sjov, når man tænker på, at han fik sin berømmelse gennem den populære app Vine, som minder meget om TikTok.

Se den sjove video her:

@shawnmendes

Ive been trying to make a Tik tok for 2 hours

♬ original sound - Shawn

Videoen har nu fået hans kæreste, Camila Cabello, til at gøre grin med ham. I en ny video bruger Camila lyden fra det originale klip, mens hun imiterer sin kæreste til stor glæde for deres fans.

Se hendes sjove prank her:

Selvom parret viser, at de ikke tager dem selv særlig seriøst, er de heller ikke bange for at vise deres store kærlighed til hinanden.

Netop ’Kesi’ er en af grundende til, at Camila er ekstrastolt af sin kæreste i øjeblikket. Sangen er nemlig også på spansk, og verdensstjernen arbejdede hårdt på sine sprogkunstskaber, med hjælp fra Camila, for at gøre sin spanske udtale så perfekt som muligt.

- Sangen mindede mig virkelig om, hvorfor jeg forelskede mig i musik og sangskrivning. Selvom han (Camilo) sang på et helt andet sprog, kunne jeg mærke sangens budskab, fortæller Shawn om, hvorfor han lærte spansk til det store remix af ’Kesi’.

MestLæste