Shawn Mendes: ”Skænderi med Camila fik mig til at indse min største frygt”
Kendte

Shawn Mendes: ”Skænderi med Camila fik mig til at indse min største frygt”

Af Josephine Sjelhøj 30. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
I et nyt interview fortæller Shawn Mendes nu om, hvordan et stort skænderi med kæresten Camila Cabello fik ham til at indse sin største frygt. Læs om hvorfor her.

Shawn Mendes er ikke bange for at vise sin følsomme side. I et nyt interview fortæller han ærligt om, hvordan et skænderi med kæresten Camila Cabello gjorde et stort indtryk på ham.

I podcasten ’Man Enough’ afslører stjernen, at han hævede stemmen under et skænderi med Camila. På det tidspunkt fortalte Camila, at hun ikke kunne lide, når han råbte ad hende, men hans umiddelbare reaktion var at gå i forsvar. Noget han fortrød med det samme.

- Jeg hævede jo stemmen ad hende. Jeg så hende krympe sammen, og jeg følte, at jeg selv voksede, og jeg tænkte straks: 'Åh gud, det her er det værste.' Jeg er så bange for at være ond. Jeg er så bange for at være dårlig. Jeg vil ikke være dårlig mod andre, fortæller Shawn om episoden.

Parret, som snart kan fejre, at de har været sammen i to år, brugte den efterfølgende tid på at tale om, hvad skænderiet betød for dem. Shawn afslører i podcasten, at det især er ham, der er i gang med at arbejde på sig selv, så han ikke lader sin ”mørke side” overtage.

- Jeg fik det hele til at handle om min ondskab og min frygt, og så trøstede hun mig, fortæller sangeren, samtidig med, at han afslører, at de havde brug for 20 minutter hver for sig, inden han undskyldte.

Shawn arbejder nu på at give slip på noget af det traume, han går rundt med inden i, så han kan være en bedre kæreste, og ikke mindst en bedre version af sig selv. I podcasten fortæller han også de andre deltagere, som blandt andet inkluderer ’Jane the Virgin’-stjernen Justin Baldoni, at han fremover vil sikre, at der ikke går så lang tid mellem et skænderi og en undskyldning.

Samtidig vil han huske på, at det ikke skal handle om hans egen dårlige samvittighed i fremtiden, hvis der igen skulle ske en lignende situation.

- Man tror, at man er sårbar, men i virkeligheden forsvarer man egentlig bare sin egen opførsel, siger Shawn.

MegetMere