Billie Eilish
Kendte

Billie Eilish får rolle i kendt filmklassiker

Af Julie Sofie Hauritz 5. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Oktober er kendt for at være fyldt med gys og uhygge, og denne oktober er ingen undtagelse! I år bliver en helt særlig halloween-film nemlig bragt til live, og den har blandt andet Billie Eilish i hovedrollen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selvom et døgn kun består af 24 timer, skulle man nogle gange tro, at Billie Eilish har 48 timer i døgnet. Stjernen har netop indgået et samarbejde med Nike og Air Jordan om at lave to nye sneakers-designs, og har samtidig optrådt til det amerikanske Governes Ball. Nu har superstjernen så også bekræftet, at hun skal lægge sangstemme til hovedrollen i en kommende filmkoncert. Megasejt!

Filmkoncerten vil være af Tim Burtons film ’The Nightmare Before Christmas’.

Filmen handler om den utilregnelige græskarkonge Jack Skellington, der er træt af, at der ikke sker noget i hans by, Halloween-byen. Da Jack ved et tilfælde kommer til at åbne døren til jule-landet, sker der det, han har brug for: Nemlig noget nyt.

Jack beslutter sig for at prøve at få kontrollen over julen, og udnævner sig selv som julemand. Men da Jack desværre ikke har haft gennemtænkt sin plan, begynder det hele at gå skævt. Med hjælp fra kludedukken Sally ender de begge ud i, hvad der viser sig at være et mareridt lige før jul.

Billie Eilish vil i filmen lægge stemme til de sange, der er sunget af kludedukken Sally. Ifølge Billboard kommer Billie til at synge sammen med Danny Elfman, der skal lægge sangstemme til Jack Skellington.

Danny har i den forbindelse fortalt, at han er glad for, at Billie skal være en del af filmkoncerten.

- Jeg er helt vild glad for, at Billie skal være en del af vores "mareridt". Det bliver så godt!

Billie har i et interview med Vogue tidligere fortalt, at hun er helt vild med ’The Nightmare Before Christmas’. Så det lader til, at hun er den helt perfekte person til at vække Sally til live gennem musikken.

Filmkoncerten kommer til at finde sted fredag d. 29. oktober og søndag d. 31. oktober. Vi krydser fingre for, at det bliver muligt for os at få bare en lille bid af Billie Eilish’ optræden – bare på en eller anden måde!

Læs mere om

MestLæste