Kendte

Billeder – Chris Brown i Danmark

Af Thomas Flindt 15. november 2012
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi Unge var i går i Forum for at se Chris Browns første koncert på hans Europa-tour – tjek billederne her!

Superstjernen Chris Brown startede i går sin Europa-tour i Danmark med et brag af en koncert i Forum. Køen foran spillestedet var over en kilometer lang, og mange fans havde campet foran indgangene hele dagen for at få de bedste pladser foran scenen.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Anmeldelse af Chris Browns album "Fortune"

De mange fans blev da heller ikke skuffede, da Chris Brown og hans store hold af dansere invaderede scenen med hit efter hit. Sprøde dansetrin og et vildt lysshow startede det, der viste sig at blive en meget kort koncert.

Efter 70 minutter sagde Chris nemlig: "Tak for i aften", og ikke engang et ekstranummer kunne de tiljublende fans få ud af ham. Come on Chris, det kan du gøre bedre. Heldigvis fik vi skudt et par megaseje billeder fra hans første to sange, og dem kan du se under artiklen.

Læs også: Rihanna afslører - dropper Chris Brown

Efter Chris Browns koncert i Danmark i går skulle han ikke til afterparty. Ifølge rygterne er han nemlig i gang med at genopbygge sin karriere, og det betyder ingen fester og dumheder. Det har også betydet, at han har prøvet at slutte fred med Drake, efter deres slåskamp tidligere på året. Chris' pause-dj spillede i går Drakes sang "Crew Love", og mon ikke det er et signal fra ham om, at han vil lægge deres fortid bag sig?

Tror I, at Chris Brown kan ændre sig?

ChrisBrowniForum

MestLæste