Kendte

Bella Thorne: Jeg græd over min hud

Af Marie Søndergaard 22. januar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Den søde skuespillerinde plejede at græde sig selv i søvn, fordi hun følte sig grim.

Den her tekst til Bella Thornes Instagram-billede er både vildt forfærdelig og meget inspirerende. Bella har nemlig lagt et makeupfrit billede på sin profil og skrevet en lang tekst til, der handler om, at hun har været virkelig ked af sine akne-problemer, og at mange har en helt forkert opfattelse af akne-ramte.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bella taler ud om forfærdelig ekskæreste

- Jeg ved, at vi piger elsker at tage makeup på – ikke kun for sjov, men også nogle gange for at gemme vores usikkerheder. Her er et billede af mig uden NOGEN makeup. Jeg tog det, da jeg ankom på settet her til morgen. Personligt kæmpede jeg med akne i lang tid. Jeg plejede at græde mig selv i søvn, fordi jeg syntes, jeg var så grim, starter Bella med at skrive og fortsætter:

- Jeg plejede at læse kommentarer om mit ansigt, min hud, min næse, mine øjne og selv mine skønhedspletter kunne folk ikke lide. Det gør det meget værre at lægge makeup på akne. Mange af mine venner kæmper også med akne, og det er noget, man ikke kan styre. Jeg ved, at mange tror, at man er beskidt og ikke tager sig godt nok af sig selv, hvis man har akne. Det er ikke rigtigt.

Læs også: Bella undgår ond pige i Hollywood

Bella slutter med at opfordre til at dele billeder med hashtagget #mynaturalbeauty, hvor man kan vise, at man er stolt af, hvordan man ser ud, og hvem man er.

I galleriet herunder kan du se Bellas stil-forvandling!

SeBellaThornesstil-forvandling

MestLæste