Kendte

Bella Thorne: Jeg undgår ond pige i Hollywood

Af Stine Kærsgaard 18. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Wow! Der er en helt bestemt celeb-pige, som Bella beskriver som meget, meget ond.

En ny udtalelse fra Bella Thorne har virkelig fået folks hjerner på overarbejde. Den smukke skuespiller har nemlig udtalt, at hun undgår en bestemt pige i Hollywood – simpelthen fordi, hun er ond. Bella røber ingen navne, men siger:

- Hun er ”in the business”, og hun er meget, meget ond. Jeg holder mig væk fra hende lige meget hvad, det handler om. Jeg har aldrig sagt ”hej” til hende, fortæller hun.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bella Thorne bekræfter forhold

Bella afslører også, at den onde pige har søskende:

- Hendes søskende er ikke onde, som hun er. Det er bare hende. En af grundene til, at jeg ikke kan lide hende, er, at hun har været milliardær, siden hun var helt lille, og hun har aldrig behøvet at arbejde for noget.

Wow, Bella kan VIRKELIG ikke lide den her pige. Flere spekulerede først i, at det kunne være Kylie Jenner, men det giver ikke rigtig mening, da de to har hængt ud flere gange og er veninder. Derfor tror mange nu, at der er tale om Kendall Jenner – masser af søskende og stenrig fra lille af.

Læs også: Bella Thorne afslører sin største usikkerhed

Vi vil ikke konkludere noget, for der kan jo være tale om virkelig mange piger. Vi forstår heller ikke helt, hvordan Bella kan konkludere, at hun er ond, hvis hun aldrig har hilst på hende.

Det hele lyder altså lidt underligt.

Se Bella Thornes stilforvandling her:

SeBellaThornesstil-forvandling

Læs mere om