Kendte

Bella Thorne taler ud om forfærdelig ekskæreste

Af Stine Kærsgaard 20. november 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Skræmmende! En tidligere kæreste havde brug for at overvåge Bella på nogle ret vilde måder.

Bella Thorne har været i gode forhold – blandt andet med sin nuværende kæreste Gregg Sulkin. Men kærlighedslivet har altså ikke altid været lige rosenrødt. I et nyt interview åbner Bella nemlig op omkring, hvordan et af hendes tidligere forhold var … Og vi er chokerede!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Bella Thornes underlige kærestebillede

Skuespillerinden nævner ingen navne, så vi ved ikke, hvem det er, hun taler om. Men en ting er sikker – den person havde virkelig et behov for at kontrollere hende.

- Min tidligere ekskæreste og jeg havde hinandens koder til telefonen, og han tjekkede konstant min telefon. Jeg har lært, at man ikke skal det, for alt kan blive læst forkert. Gregg har også mit password, men han tjekker ikke min telefon.

Udover at overvåge, hvem Bella havde kontakt til, havde det tidligere par også en anden regel:

- Min eks og jeg havde også en ”du må ikke tale til det andet køn regel”, så hvis en fyr jeg arbejdede sammen med skrev til mig, så var det et stort problem.

Læs også: Bella Thorne bekræfter forhold

Wow, det lyder altså virkelig som en kontrollerende ekskæreste. Vi ved, at Bella har været i et ret langt forhold med Tristan Klier, men vi ved også, at hun har flere ekskærester, så det er ikke til at sige, hvem det er, hun snakker om. Vi er bare glade for, at hun er ude af det nu!

Hvad synes du om, at kærester kontrollerer hinanden?

Se Bella Thornes seje stilforvandling her:

SeBellaThornesstil-forvandling

Læs mere om

MestLæste