Artigeardit
Kendte

Artigeardit bekræfter glædelig nyhed: Skal være far

Af Line Lei Mohrsen Jensen 7. marts 2023
Foto: Helle Arensbak/Ritzau Scanpix
Den 26-årige rapkomet fortæller nu, at han sammen med sin kæreste venter sit første barn.

Der er god grund til at smile hjemme hos den danske rapkomet Artigeardit i disse dage.

For ikke nok med at landets musikanmeldere i øjeblikket roser ham til skyerne for sin seneste albumudgivelse "Længe Leve", så er der også en familieforøgelse på vej.

Artigeardit skal nemlig være far.

Det fortæller han i et eksklusivt interview i P3-podcasten "Neonlys Special" med Fie Neergaard, hvor de taler om hans nye – og meget personlige – album.

Nærmere bestemt afslører Artigeardit, der har det borgerlige navn Ardit Aliti, nyheden, da snakken falder på, han kan have det ambivalent med opmærksomheden, der følger med, når man er berømt.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

For selv om han stræbte efter anerkendelsen, da han var yngre, forholder det sig anderledes i dag.

– Når man kommer ind i voksenlivet, er det sådan. Du ved. Jeg har en kæreste, vi har en baby på vej. Folk skal bare lade mig være, forstår du, hvad jeg mener, griner han, hvorefter han retter sig selv:

– Selvfølgelig skal folk ikke lade mig være. Folk er skidesøde, og jeg sætter pris på alle, der kommer og vil have et billede.

Efter Artigeardit udgav albummet "Længe Leve" har flere skarpe lyttere da også spekuleret i, om den 26-årige rapper venter et barn. På udgivelsens sidste nummer "Sig hvad du vil" gemmer der sig nemlig et lille hint, da han synger:

"Ka ikke' gå baglæns, jeg har alt for meget at miste, har en baby på vej".

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste