Rihanna
Kendte

Se de søde billeder: Rihanna viser sin lille søn frem

Af Oliver Preben Jørgensen 16. februar 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: MEGA
I den kommende udgave af den britiske Vogue har gigastjernen taget sin søn med på forsiden.

Det afslører både Rihanna selv og Vogue på deres Instagram.

Hun har også sin mand, den kendte rapper A$AP Rocky, med på forsiden, der portrætterer den verdenskendte familie på en strand med vandet i baggrunden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Stjerneparret har tidligere været yderst hemmelighedsfuld omkring deres søn, som de ikke har delt hverken mange billeder eller informationer om.

Heller ikke sønnens navn har de ønsket at fortælle omverdenen om, og i interviewet med Vogue bliver sønnen også kun omtalt som 'baby'.

Sønnen kom til verdenen d. 13 maj sidste år og er altså end ikke fyldt ét år endnu. Det til trods har parret alligevel valgt at tage ham med på forsiden af Vogue.

I interviewet fortæller sangerinden fra Barbados, at hun efter flere års pause fra musikken havde i sinde at udgive et nyt album i år. Det bliver dog ikke til noget, da den 34-årige sangerinde nu er gravid igen.

Det afslørede hun, da hun natten til mandag optrådte til Super Bowls 'halvtime show', hvor hun undervejs, med en hånd på maven, løftede sløret for, at parret venter deres andet barn.

Rihanna har ikke udgivet et album siden 2016, hvor hun hittede stort med albummet 'Anti'. Det var hendes ottende album på elleve år, men siden da er der ikke kommet noget nyt fra hende.

Hun har efterfølgende gjort en stor forretning ud af hendes make-, up- og undertøjsmærke Fenty, som er blevet yderst populært.

Om der kommer ny musik fra Rihanna i løbet af de kommende år, må tiden vise, men for nu vil hun fokusere på hendes kommende barn, der altså er på vej.

Artiklen blev første gang bragt på Se og Hør. Dette er en redigeret version.

MestLæste