Kendte

Ariel Winter forsvarer sine ar

Af Marie Søndergaard 3. februar 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du ikke allerede er fan af skuespillerinden, så bliver du det uden tvivl nu! Hvor er hun bare inspirerende.

”Modern Family”-skuespillerinden Ariel Winter så både smuk og glad ud til SAG Awards i weekenden, men det var ikke det, alle snakkede om, efter hun havde været på den røde løber. Tværtimod var flere forargede over, at man kunne se hendes ar ved brysterne på grund af den lidt afslørende kjole, men den kritik ville Ariel ikke finde sig i!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ariel om brystreduktionen

18-årige Ariel fik opereret sine bryster mindre sidste år, efter hun længe havde haft problemer både fysisk og psykisk på grund af sine store bryster. Ariel har hele tiden været meget ærlig omkring, hvor hårdt det var for hende før operationen, fordi hun følte, at alle fokuserede på hendes bryster, og fordi hun havde mange rygproblemer, og derfor lod hun heller ikke kritikken af de synlige ar gå ubemærket hen.

Læs også: Ariana Grande og Ariel flipper ud over body shame

- Folkens, der er en grund til, jeg ikke gjorde noget ud af at skjule mine ar. De er en del af mig, og jeg skammer mig overhovedet ikke over dem, har Ariel skrevet på Twitter.

Foto: All Over

Hun skal slet ikke skamme sig!

I galleriet kan du læse stjernernes gode råd om selvtillid!

Stjernernesgoderådomselvtillid

- Der, hvor du føler dig allermest usikker på dig selv, er når alt din selvtillid er tabt, og du føler, at alle mennesker stirrer på dig og dømmer dig. Men det burde være omvendt. Du burde føle, at de, der kigger på dig, går op i dig. Det er noget, vi kan prøve at gøre for hinanden – følelsen af, at øjne udstråler støtte og ikke foragt, siger Miley Cyrus i ”Miles to Go”.
- Dine skønhedsfejl gør dig smuk, og de gør dig til den, du er - så vær dig selv og elsk dig selv, og så kan intet stoppe dig.
- Det, du synes om dig selv er langt vigtigere, end det andre synes om dig.
- Du skal være tro mod dig selv, og du skal ikke være bange, selvom nogle fortæller dig, at det, du gør, ikke er cool eller rigtigt. Jeg lover dig, du kommer ikke til at fortryde det, hvis du er tro mod dig selv og det, du elsker, for det er den eneste grund til, at jeg er, hvor jeg er i dag.
- Det er svært at være teenager, fordi man bliver så opmærksom på, hvad alle siger og tænker. Men der er ikke noget af det, der bestemmer, hvem du er som person, eller hvor succesfuld du bliver, medmindre du lader dem gøre det.
- Kast dine skuldre tilbage, tag rød læbestift på, smil og sammenlign aldrig dig selv med andre piger! Så ejer du rummet.
- Der er ikke noget interessant ved at se perfekt ud – så ryger pointen. Det tøj, du tager på, skal sige noget om dig, og hvem du er. Det er det vigtigste.
- Det er sejt at være sig selv. Det er ikke sejt at lade andre fortælle dig, hvad du skal gøre.
- Det mest attraktive ved en pige er selvsikkerhed. Du skal have det godt med dig selv, så andre også har det godt med dig. Lad være med at fokusere på de små negative detaljer, men arbejd med det, du kan lide ved dig selv.
- Min metode vil nok ikke hjælpe så mange. Men jo mere nøgen, jeg var, desto mere selvsikker blev jeg. Jeg var bare nødt til at se min frygt i øjnene, for du kan altid finde noget, du ikke er tilfreds med ved dig selv.

MestLæste