Kendte

Ung ”Modern Family”-stjerne om brystreduktion

Af Susie Pedersen 13. august 2015
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kun 17-årige Ariel Winter, der spiller Alex i ”Modern Family”, taler ud om den brystreduktion, hun lige har fået lavet.

Vi er vant til at se Ariel Winter i den sjove serie ”Modern Family”, hvor hendes karakter Alex Dunphy har nok så mange bekymringer. Men i det virkelige liv har Ariel faktisk også tumlet med en del. Trods sine bare 17 år har hun nemlig levet mange år med smerter på grund af sine store bryster.

Læs også: "Modern Family"-stjerne får polititilhold mod eks

I juni fik Ariel så foretaget en brystreducerende operation, og nu er hun klar til at fortælle om sin beslutning.

- Jeg havde mange rygproblemer. Jeg kunne ikke stå op i lang tid, for så begyndte det at gøre så ondt, at jeg ikke kunne holde det ud. Jeg havde smerter i nakken og fik problemer med min rygrad. Jeg snakkede med mine læger om det i mange år, og da jeg foreslog den her løsning, sagde lægen bare: ”Din ryg vil virkelig takke dig for den beslutning”.

Tag testen: Hvilken tv-familie minder din familie om?

Ariel fortæller også, at beslutningen om en brystreduktion ikke var af kosmetiske årsager, men simpelthen for at slippe af med smerter og helbredsproblemer. 

- Det er noget, jeg har gjort for at forbedre mit liv og helbred, og jeg tror, det kan gavne mange unge piger med de samme problemer. Jeg er gladere for mig selv, end jeg nogensinde har været.

 Kan du forstå Ariels beslutning? 

Her kan du se Ariel inden sin brystreduktion:

Foto: All Over

I galleriet herunder kan du se, hvilke streamingtjenester du kan se de bedste serier på - også "Modern Family", hvis du har den til gode.

Hererdebedsteserierstreamingtjenesterne

MegetMere