Kendte

Ariana Grande modbeviser nøgenbillede-rygte

Af Oliver Kokholm Ungermann 8. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der er blevet lagt nøgenbilleder på internettet i Ariana Grandes navn, og det vil hun ikke finde sig i. Se her, hvordan hun beviser, at det ikke er hende på billederne.

For to uger siden blev hele verden chokeret, da talrige Hollywood-stjerner fik hacket deres private nøgenbilleder, som endte op på internettet. Nogle af billederne skulle angiveligt forestille at være popstjernen Ariana Grande, men hun var hurtigt ude og afvise, at de var ægte.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry styles får Ariana Grande til at græde

- Til alle, der snakker om mine "nøgenbilleder" - de er ikke ægte! Min lille numse er meget sødere end det LMAO, skrev hun på twitter.

Nu har Ariana taget skridtet videre, og på Instagram har hun delt et billede, hvor hun står med ryggen til, så man kan se hendes numse.

Læs også: Ariana Grande gør fan ked af det

- Grande (betyder stor på italiensk, red.) men alligevel så lille, skriver hun til billedet, og hun forsøger altså at bevise, at der ikke er sammenhæng mellem størrelsen på de to rumper.

ariana grande

Udover Ariana, står blandt andre Jennifer Lawrence og Kate Upton også på listen over hackede stjerner, og de har begge bekræftet, at billederne af dem er ægte.

Læs også: Ariana Grande: - Derfor har jeg altid den samme frisure

Hvor er det forfærdeligt, at de skal udsættes for det! Hvad synes du om Arianas måde at sige fra over for nøgenbillederne på?

SeArianaGrandesvildeforvandling