Kendte

Ariana Grande gør fan ked af det

Af Oliver Kokholm Ungermann 28. august 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Se her, hvorfor en fan blev skuffet og ked af det under et møde med Ariana Grande, og hvad Ariana selv forklarer om situationen.

Da en fan skulle indløse sin præmie og møde sit største idol, Ariana Grande, til dette års VMA, måtte hun gå skuffet og ærgerlig derfra igen. Ariana forlod nemlig fanmødet midt i det hele, og det var ikke ligefrem, hvad hun havde forventet. Det fortæller hendes søster efterfølgende på twitter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles får Ariana Grande til at græde

- Min søster og jeg var kæmpe fans. Men du gjorde @HerNamesJen ekstremt ked af det, da du gik væk fra hende og sagde, at hun skulle slette sine billeder, skrev søsteren.

Efterfølgende har det vist sig, at det hele skyldes en tegning. Den store fan havde nemlig tegnet et billede af Ariana sammen med sin bedstefar, der for nyligt døde. Og det kunne Ariana ikke håndtere, forklarer hun.

Læs også: Ariana Grande brød sammen på den røde løber

- Mit hjerte heler stadig, og det er i øjeblikke som det, at det igen føles virkeligt, at han er væk. Jeg forventede det ikke, og det ramte mig bare hårdt, fortæller hun.

ariana grande

Læs også: Ariana Grande: - Jeg snakker ikke med min far

- Jeg elskede, at min fan gav mig et billede af mig og min bedstefar. Jeg gik væk fra hende, fordi jeg ikke vil have, at de skulle se mig græde. Jeg sørger stadig, men jeg skrev et brev til hende bagefter, som jeg forsøgte at få hen til hende, men MTV fortalte mig, at hun allerede var gået.

Kan du forstå, at Ariana Grande måtte gå fra mødet?

StjernernetilMTVVideoMusicAwards2014

MestLæste