Kendte

Ariana Grande: - Jeg snakker ikke med min far

Af Oliver Kokholm Ungermann 30. juli 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Supersøde Ariana Grande åbner nu op og fortæller om forholdet til sin far, som hun ikke længere ser. Læs her, hvad hun siger om det.

Ariana Grande er meget mere end en supergod sanger. Hun har en rigtig følsom side, og hun kæmper med de samme problemer som alle andre. Og så er hun ikke bange for at erkende det, når noget er virkelig hårdt.

Læs også: Ariana Grande brød sammen på den røde løber

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Det hårdeste, jeg nogensinde har prøvet, var, da jeg mistede kontakten til min far. Det er privat, men det skete sidste år. Det tog mig så længe at blive okay med det. Det blev jeg, fordi jeg begyndte at værdsætte det faktum, at jeg er lavet halvt af min far, og en masse af mine træk kommer fra ham, siger hun i et ærligt interview med Seventeen.

Men det tog noget tid, før Ariana blev okay med det. Der var nemlig rigtig mange sider ved sin far, hun ikke kunne lide.

Læs også: Ariana Grande er sur på sine fans

- Der er så meget af mig, der kommer fra min far, og det kunne jeg ikke lide ved mig selv i virkelig lang tid. Jeg var nødt til at acceptere, at det er okay ikke at komme ud af det med ham, men stadig elske ham.

Hvor er det bare sejt, at hun tør tale offentligt om sit svære forhold til sin far! Hvad synes du om det, hun siger?

SeArianaGrandesvildeforvandling

MestLæste