Kendte

Ariana Grande er sur på sine fans

Af Oliver Kokholm Ungermann 3. juni 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Problem”-sangerinden, Ariana Grande, er blevet sur på sine fans og har skrevet en vred besked til dem. Læs den her!

Ariana Grande er blevet rasende på en del af sine fans, efter hun har delt et billede af afdøde Marilyn Monroe i anledningen af hendes fødselsdag.

Læs også: Ariana Grande gled i tis

- Tillykke med fødselsdagen Marilyn #misforstået #smuk #uskyldigrebel, skrev Ariana til billedet.

Til billedet blev der nemlig skrevet mange hårde ord om Marilyn Monroe og den måde, hun var på. Og det har fået Ariana til at fare op mod sine fans, og tage Marilyn Monroe i forsvar:

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

- Så meget had, fordi jeg vil hylde Marilyns ånd på hendes fødselsdag. Jeg beundrer hendes arbejde og har medfølelse for hendes nedtrykte indre, som hun skjulte hver eneste dag fra jer r**huller, der fik hende til at føle sig sådan, tweetede hun.

Læs også: Ariana Grande brød sammen på den røde løber

- Og jeg er virkelig ked af det på jeres vegne, for når I har været døde i over 50 år, er der ingen, der vil ønske jer tillykke med fødselsdagen, skrev Ariana senere.

Hvad synes du om det, Ariana skriver?

Stjernernesvildestetwitter-fights

Stjernerne fra Nickelodeons tv-serie ”Victorious” kom ud i et vildt skænderi, da Ariana Grande beskyldte Victoria Justice for at være årsagen til, at serien sluttede. Til det svarede Victoria på twitter: - Nogle folk vil smide en, de betragter som en ven under en bus, kun for at få dem selv til at se godt ud. Av av!
Efter Lorde svinede Selena Gomez til for at være anti-feministisk, fik Joe Jonas for meget! Derfor tweetede han denne opsang til den new zealandske sangerinde.
Da Rita Ora gjorde det forbi med Rob Kardashian, blev Rob så vred, at han skrev nogle ret ubehagelige ting om sin eks på twitter. Rob slettede senere de fleste af sine tweets, men før det nåede han at beskylde Rita for at have været ham utro med mere end 20 mænd! Ouch.
Amanda Bynes har været efter ret mange stjerner på twitter. Hun har blandt andet kaldt Miley Cyrus, Zac Efron og Drake for grimme i sine tweets. Hun gik skridtet videre, da hun tweetede til Rihanna, at hendes udseende var skyld i, at hendes ekskæreste Chris Brown slog hende!
One Direction og The Wanted havde i en lang periode en twitter-krig kørende, der kulminerede, da Zayn Malik kaldte Max George ”Klamydia-dreng”. Faktisk blev fejden så slem, at flere af drengenes kærester begyndte at blande sig i konflikten!
Da Miley Cyrus i et interview med magasinet Rolling Stones nævnte Sinéad O’Connor som en af sine inspirationskilder, fik det den irske sangerinde til at offentliggøre et åbent brev til Miley. I brevet skriver Sinéad blandt andet: - Det budskab, du sender, er, at det er sejt at være prostitueret... Det er ikke cool, Miley... Det er farligt. Det fik Miley til at tweete et screenshot af nogle tweets, som Sinéad skrev i 2012, hvor hun efterlyser en psykiater. I teksten til billedet sammenlignede Miley Sinéad med Amanda Bynes, der også er kendt for sine skandaløse tweets.
Efter Miley Cyrus og Katy Perry kyssede til en af Mileys koncerter, startede der en twitter-krig mellem de to! Katy Perry antydede nemlig i et interview, at hun syntes, det var lidt ulækkert at kysse med Miley: - Gud ved, hvor den tunge har været … vi ved det ikke! Den tunge er så famøs. Det fik Miley til at gå til angreb på twitter, hvor hun svinede Katys ekskæreste John Mayer: - Girl, hvis du er nervøs for, hvor tunger har været, så er det godt, at din ekskæreste nu er din EKSKÆRESTE, for vi ved ALLE, hvor den har været.
Da Lady Gaga til en koncert havde en artist på scenen, der kastede farvet mælk op, blev det for meget for Demi Lovato, der i lang tid har kæmpet med spiseforstyrelser: - Sørgeligt … Som om, der ikke er nok mennesker, der allerede glamouriserer spiseforstyrrelser. For at få det hele på det rene, så er det overhovedet ikke ”cool” eller ”kunstnerisk”.
Efter Jai Brooks og Ariana Grandes brud skrev parret nogle ret grimme ting om hinanden på deres twitter-profiler. - Ja, hun var utro. Ja, det er nederen. Ja, jeg blev forladt for en anden fyr, tweetede Jai om deres brud. Det blev Ariana selvfølgelig rigtig ked af at læse, så hun skrev en række tweets, hvor hun forsvarede sig mod Jais anklager.