Kendte

Ariana Grande brød sammen på den røde løber

Af Marie Søndergaard 28. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Søde Ariana Grande blev vildt ked af det på den røde løber til Grammy Awards. Læs her, hvad der skete!

Det var ikke en særligt smilende Ariana Grande, man kunne se på den røde løber til weekendens Grammy Awards. Men der var faktisk en rigtig god grund til, at Ariana Grande var så ked af det og havde tårerne i øjnene foran fotograferne.

Læs også: Ariana Grande støtter Justin Bieber

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lige inden Ariana Grande skulle posere foran de mange fotografer, havde hun nemlig tjekket twitter og set, at en blogger havde svinet hendes kjole og frisure.

- Hun har det stadig ikke helt godt med røde løbere, og hun lavede den fejl at tjekke twitter. Denne her blogger svinede hendes kjole og hendes hår, og andre hoppede med på den. Det var ledt. Ariana var sådan: "Hvorfor er jeg her overhovedet?", fortæller en kilde til E!

Læs også: Er Ariana Grande og Jai Brooks sammen igen?

Bagefter blev det for hårdt for hende, at hun skulle stå foran fotograferne, når hun lige havde læst kritikken af sit look. En af Arianas fans stod tæt på og kunne se det hele.

- Fotograferne begyndte at råbe for at få hende til at kigge. Hun kan ikke lytte til alle på én gang, og de blev ved med at hundse med hende. Hun lavede fejlen at rykke lidt til venstre for hurtigt, og da hun ville rykke tilbage, snublede hun. Til sidst blev hun frustreret og ked af det, skrev Arianas fan på sin twitter-profil.

Læs også: Har Ariana Grande disset Selena Gomez

Ariana Grande har fortalt, at hun har rigtig meget krise over sit hår, som er blevet fuldstændigt ødelagt, efter hun farvede det alt for tit under indspilningerne til serien "Sam & Cat". Hun har og skrevet på twitter, at hun ikke er klar til at ændre sin stil endnu, og at man i stedet burde fokusere på musikken.

Hvad synes du om kritikken af Ariana?

MestLæste