Kendte

Har Ariana Grande disset Selena Gomez?

Af Marie Søndergaard 9. december 2013
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Der har været meget drama omkring Selena Gomez’ optræden til ”Jingle Ball” – både fordi, hun bandede på scenen, og fordi Ariana Grande måske dissede Selenas optræden. Læs historien her!

Det har ikke været en god weekend for Selena Gomez. I fredags var der nemlig megadårlig lyd, da hun optrådte til showet "Jingle Ball" i Los Angeles, og efterfølgende kom Ariana Grande med en kommentar, der nemt kan forstås som om, hun dissede Selena.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Video: Selena Gomez falder af scenen

Problemerne med lyden gjorde det nemlig tydeligt, at Selena Gomez sang playback, som mange kunstnere jo gør nogle gange for at spare deres stemmer med så mange koncerter, og det kommenterede Ariana Grande under sin egen optræden.

- I det mindste ved I, at jeg ikke sang til en cd, sagde Ariana, efter at have kæmpet sig igennem sangen, hvor musikken slet ikke passede til.

Læs også: Selena Gomez græd efter koncert

Mange forstod det som en kommentar til Selena Gomez, så Ariana måtte i lørdags ud at undskylde for det, hun havde sagt.

- Det var bare en joke, fordi min mikrofon ikke virkede. Alle havde tekniske problemer. Jeg er ked af, hvis det blev misforstået, for det var ikke min mening, skrev Ariana Grande på twitter.

Læs også: Ariana Grande har set dæmoner

Men det var ikke det eneste, der gik galt for Selena Gomez. Da hun var færdig med at optræde, blev hendes mikrofon nemlig pludselig tændt, så publikum kunne høre hende udbryde et højt "what the f*ck".

Se videoen af Selena Gomez, som bander på scenen, herunder:

MestLæste