Kendte

Ariana Grande: - Derfor har jeg altid den samme frisure

Af Marie Søndergaard 20. januar 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Mange har undret sig over, at Ariana Grande altid har den samme frisure, men der er faktisk en rigtig god grund. Læs her, hvorfor!

Ariana Grande har virkelig prøvet at ændre sin frisure, efter flere fans har kommenteret og undret sig over, at hun altid har den samme frisure. Men nu har hun givet op og forklarer i stedet, hvorfor hun næsten altid har en hestehale med pandehåret til siden.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Ariana Grandes hårmareridt

- Jeg blev nødt til at blege mit hår og farve det rødt hver anden uge i fire år til rollen som Cat … som I nok kan forstå, ødelagde det mit hår fuldstændigt. Nu har jeg en paryk på i "Sam & Cat", skriver Ariana på sin Instagram om tv-serien, hvor hun spiller den rødhårede pige Cat.

Hun bliver nødt til at bruge ekstensions, fordi hendes hår er så ødelagt, og derfor synes hun, det ser virkelig dumt ud, når hun har håret hængende. Ariana har også prøvet at gå med paryk, men det kunne hun ikke lide.

Læs også: Ariana Grande har set dæmoner

- Så lige meget hvor irriterende det er for jer at se på den samme frisure hele tiden, så er det det eneste, der virker for mig (OG jeg har det godt med det for første gang i mange år), skriver Ariana Grande.

Hun synes virkelig, at det er tid til at slappe af med at kritisere hendes signatur-frisure, for faktisk er det jo hende selv, der har det værst med det.
- Stol på mig, det er meget værre for mig at skulle vente på, at mit rigtige hår gror ud, skriver Ariana.

Læs også: Ariana Grande: - Jeg var ikke utro

Hvad mener I om Arianas hårproblemer?

ArianaGrandesfrisurer

Ariana Grande bliver for det meste set med pandehåret til siden, noget af håret sat op og resten hængende.
Ariana prøver med en sød fletning i siden.
Her hænger det meste af håret med kun en lille smule sat op.
Ariana optræder med håret hængende.
Ariana ser virkelig sød ud med hestehale!

MestLæste