ariana grande
Kendte

Ariana Grande involveret i utroskabsdrama

Af Marie Søndergaard 16. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Åh, nej. Ariana Grande er helt ufrivilligt blevet rodet ind i noget af et drama.

Som vi har skrevet om før, så har ”Glee”-skuespilleren Naya Rivera udgivet en ret afslørende bog om sit liv. Hun er ikke bange for at fortælle, hvordan Lea Michele behandlede hende under optagelserne, og nu er det så Ariana Grande – eller måske mere Nayas ekskæreste Big Sean – som får en overhaling!

Læs også: Ariana Grande brød sammen på den røde løber

Naya og rapperen Big Sean var nemlig forlovede lige inden, han i stedet fandt sammen med Ariana Grande. Noget tyder dog på, at han kendte Ariana ret så godt, før han havde fået gjort det forbi med Naya. I hvert fald hvis man skal tro Nayas bog ”Sorry, Not Sorry: Dreams, Mistakes & Growing Up”.

- Vi havde skændtes i fem dage i træk, mens han var væk på en rejse, og den ene dag, han var tilbage i LA, ville han ikke se mig. Nå, røvhul, jeg har en nøgle til huset. Så jeg gik ind og nedenunder, og så ser jeg en lille pige sidde med benene over kors i sofaen og hører musik … det rimer på Smariana Schmande, skriver Naya i bogen.

Læs også: Naya sviner Lea Michele i ny bog

Det kan jo sagtens være, at Big Sean og Ariana slet ikke havde noget kørende på det tidspunkt, men Naya er åbenbart helt sikker på, at rapperen var hende utro med Ariana. Hvad tror du? 

Se Ariana Grandes forvandling herunder!

SeArianaGrandesvildeforvandling

MegetMere