glee
Kendte

”Glee”-skuespiller sviner Lea Michele til

Af Marie Søndergaard 14. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hold da fast. Det virker ikke til, at Lea Michele og Naya Rivera fra ”Glee” er de bedste venner.

Hvis du troede, at alt bare var fryd og gammen på settet til serien ”Glee”, så kan du godt tro om igen. Naya Rivera, som spillede Santana i serien, har nemlig udgivet en bog, hvor hun blandt andet afslører, at Lea Michele, som spillede Rachel, ikke snakkede til hende overhovedet i løbet af den sidste sæson, hvor Naya havde en gæsterolle.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Tag testen: Er du ekspert i "Glee"?

- Hvis jeg brokkede mig over nogen eller noget, så troede hun, at jeg bagtalte hende. Der gik ikke længe, før hun begyndte at ignorere mig, og det endte med, at hun ikke sagde et ord til mig i løbet af hele sjette sæson, skriver Naya Rivera i bogen ”Sorry, Not Sorry: Dreams, Mistakes & Growing Up”.

Faktisk startede Lea og Naya med at være okay gode veninder, men Naya mener, at jalousi kom mellem dem.

- Som serien skred frem, begyndte vores venskab at falde fra hinanden – især efter Santana fik en større rolle i serien. Jeg tror, at Rachel – øhm, jeg mener Lea – havde svært ved at dele opmærksomheden, skriver Naya, som selv mener, at hun var god til at håndtere kritik, men at det var sværere for Lea.

Læs også: Lea Michele blev mobbet med sit navn

- Lea er meget mere følsom, og det virkede som om, hun gav mig skylden for alt, der gik galt.

Lea har ikke kommenteret på de ting, Naya har skrevet i son bog, så lige nu har vi kun historien fra én side … hvad tror I, der er op og ned i det her?

I galleriet kan du læse ting, du ikke vidste om "Glee"!

Læs mere om