Kendte

Ariana Grande forsøgt snydt efter biluheld

Af Marie Søndergaard 17. september 2014
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Ej, okay! Prøv lige at se her, hvordan en dame forsøgte at snyde Ariana Grande, efter de var kørt sammen!

Det kan være farligt at indrømme, hvad man laver, når man er kendt sangerinde og tjener ret mange penge. Det fandt Ariana Grande ud af, efter en dame var kørt ind i hende. Damen forsøgte nemlig at snyde Ariana, da hun fandt ud af, at Ariana nok har okay mange penge i banken.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Harry Styles får Ariana Grande til at græde

- Jeg kom kørende mod Big Seans hus på de der blæsende bakker i Los Angeles. Det var første gang, jeg kørte på de bakker, så jeg kørte meget langsomt. Så kommer den her dame kørende rundt om hjørnet, så jeg bremsede hårdt op, og hun kørte ind i mig med høj fart - hele forenden af min Range Rover blev ødelagt, fortæller Ariana til magasinet Marie Claire.

Læs også: Ariana Grande: - Jeg snakker ikke med min far

Men selve uheldet var ikke den største forskrækkelse for Ariana. Det var først, da damen forsøgte at snyde hende til at få nogle penge.

- Hun hoppede ud ad bilen og sagde: "Søde, det er okay, det er helt fint. Hvad laver du?" Jeg sagde: "Jeg er sangerinde", og så svarede hun: "Åh, jeg tror, jeg har brækket mit ben", og jeg skyndte mig at sige: "Jeg mener, at jeg laver smykker", siger Ariana Grande i interviewet.

Læs også: Har Ariana Grande disset Selena Gomez?

Virkelig ikke særlig sødt af damen at forsøge at snyde Ariana! Godt hun ikke hoppede på den. Hm … vi kan heller ikke lade være med at bide mærke i, at hun var på vej til Big Seans hus - de er jo blevet rygtet sammen! Hvad synes I om hele episoden?

SeArianaGrandesvildeforvandling

MestLæste