Film & serier

Ungdomsserien 'Puls' vender tilbage med en sæson 2

Af Selma Babette Ringmann Søgaard 4. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Forbered dig på at få pulsen op, når anden sæson af 'PULS' har premiere d. 6. december 2020 på TV2Play. Du skal glæde dig, for anden sæson bliver spækket med endnu mere drama, kærlighed og så bliver venskabet mellem vennerne sat på den ultimative prøve.

D. 6. december er dagen, hvor vi endelig bliver genforenet med en af de mest ungdomsrelevante, danske serier, nemlig 'PULS'.

I den helt nye sæson bliver vennegruppen sat på den ultimative prøve, når dystre planer bliver lagt i det skjulte, og man ikke længere ved, hvem man kan stole på. Nye sider bliver vist, og aldrig før har det været så svært at stå ved den, man er og genvinde troen på sig selv.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: PULS - Danmarks nye ungdomsserie!

Et forhastet kys mellem vennerne Bastian og Samir sætter en brat stopper for festen, og igangsætter et skræmmende magtspil i vennegruppen, hvilket får Bastian til at føle sig fuldstændig alene og skrøbelig som aldrig før. Erik gør alt for at ændre sin position i gruppen, og til det får han hjælp af den konfliktsøgende Oliver og hans kriminelle venner.

Alt for sent opdager Adam, hvilken ”ven” Erik i virkeligheden er, alt imens Samir ender som et jaget bytte, forladt af alle dem, som han troede, han kunne stole på. Anna konfronterer sin søster, og Tenna må indse at hendes problemer stikker langt dybere end bruddet med Samir.

Læs også: Amer Bosnjak – spiller Samir i PULS

Spørgsmålet er nu om vennernes sammenhold kan reddes, kommer de nogensinde til at tro på hinanden – og ikke mindst dem selv igen, eller er tilliden og fortroligheden brudt for altid? Svaret finder du i den nye sæson.

Vi Unge har taget en snak med skuespillerne Amer, Caroline og Isabella, der spiller henholdsvis Samir, Sophia og Tenna i anden sæson af PULS. Vi Unge har spurgt dem om deres karakterers udvikling, hvad vi skal forvente i sæson 2, og hvad de håber, seeren tager med fra den nye sæson.

Hvordan ville du beskrive sæson 2 med tre ord?

Amer: ”Emotionel, ægte og intens.”

Caroline: ”Ekstrem, sandhed og kærlighed.”

Isabella: ”Vild, dragende og forløsende.”

Læs også: Caroline Grigo – spiller Sophia i PULS

Hvordan udvikler din karakter sig i denne sæson?

Amer: ”Samir står fast, lader sig ikke knække og prøver at vise, at det er ok at være ægte. Han bliver mere selvsikker og slapper af i sig selv.”

Caroline: ”Sophia åbner sig op. Man ser hende fra en mere følsom side, hvilket klæder hende supergodt. Hun prøver at rette op på sin rodekasse, som hun har gået med i så lang tid. Endelig ser man hende, for den hun virkelig er.”

Isabella: ”Hun bliver stærkere og åbner sig op til omverdenen.”

Hvad håber I, at seeren tager med fra sæson to?

Amer: ”At man i sidste ende er gladest, når man er sig selv, selvom rejsen dertil kan tage lang tid og være virkelig hård. Folk kommer og går, men hvis man er sig selv, så skal de rette nok komme, og de vil blive.”

Caroline: ”Jeg håber at seerne lærer, at man altid kan rette op på tingene, uanset hvor langt ude man er. Der vil altid være nogen, som kan se igennem alt, og som elsker dig, for den du er. Husk, at der er nogen for dig og vær den forskel, du ønsker at se i verden."

Isabella: ”Jeg håber, at de lærer, at det er bedre at snakke om tingene, hvis der er noget galt, end at bare holde dem til sig selv. Det kan være rigtigt hårdt mentalt at skulle lade som om, alt er ok hele tiden. Det er okay ikke at være okay."

Læs også: Isabella Møller Hansen – spiller Tenna i PULS

Kommer der en sæson 3?

Amer: ”Det tror jeg ikke, men man ved aldrig. Jeg føler, at sæson 2 slutter godt. Jeg vil hellere spille en ny spændende karakter i et nyt projekt.”

Caroline: ”Uha. Måske. Måske ikke. Vi krydser fingre, fordi at fortælle denne historie er meget vigtig for os alle.”

Isabella: ”Det håber jeg! Det har været så sjovt og fantastisk at arbejde på det her projekt med de sødeste mennesker, så jeg håber bestemt, at vi får lov at gøre det igen."

Du kan se den nye sæson af 'Puls' på TV2 PLAY fra den 6. december 2020.

MestLæste