Stranger Things sæson 4 teaser
Film & serier

'Stranger Things': Her er den nye teaser for sæson 4

Af Julie Sofie Hauritz 10. august 2021
Foto: Netflix
Nu er der endelig godt nyt for alle 'Stranger Things'-fans: Netflix har endelig delt en teaser for den nye sæson! Teaseren viser ikke kun, hvad vi kan forvente af sæson 4, men bekræfter også, at sæsonen udkommer i 2022. Se den her.

Vi var nok mange, der havde håbet på, at vi snart ville komme til at se mere til vores dreamteam Eleven, Mike, Dustin og Will igen. Tilbage i juli var det nemlig to år siden, at sæson 3 havde premiere. Men ventetiden på den nye sæson af ’Stranger Things’ bliver lang. Dét bekræfter Netflix i en ny teaser, hvor det fremgår, at serien først vender tilbage i 2022.

Selvom vi endnu ikke kan sætte kryds i kalenderen for, hvornår den nye sæson udkommer, kan vi med Netflix’ nye teaser dog stadig glæde os over, hvad vi kan se frem til.

Sæson 3 gav os desværre lidt af en tragisk afslutning: Hopper ofrede bl.a. sig selv for at lukke hullet til ’Upside Down’ i centeret ’Starcourt Mall’. Herudover valgte Joyce, Jonathan, Will og Eleven at forlade Hawkins. Hvad angår Eleven så mistede hun ikke kun sine kræfter, men netop også sin værge, Hopper.

Den 30 sekunder korte teaser fra sæson 4 afslører ikke alt for meget, men den lægger op til, at vi måske godt kan forvente at se mere til både Hopper, byen Hawkins og Elevens kræfter igen.

Se den lige her: 

Læs mere om

MegetMere