Stranger Things sæson 4 teaser
Film & serier

'Stranger Things': Her er den nye teaser for sæson 4

Af Julie Sofie Hauritz 8. november 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Netflix
Nu er der endelig godt nyt for alle 'Stranger Things'-fans: Netflix har endelig delt en teaser for den nye sæson! Teaseren viser ikke kun, hvad vi kan forvente af sæson 4, men bekræfter også, at sæsonen udkommer i sommeren 2022. Se den her.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Vi er mange, der længe har gået og ventet på at komme til at se mere til vores dreamteam Eleven, Mike, Dustin og Will igen. Tilbage i juli var det nemlig to år siden, at sæson 3 havde premiere. Dog ser det ud til, at vi må vente bare lidt endnu, inden den nye sæson af ’Stranger Things’ udkommer. Dét bekræfter Netflix i en ny teaser, hvor det fremgår, at serien først vender tilbage i sommeren 2022.

Selvom vi endnu ikke kan sætte kryds i kalenderen for, hvornår den nye sæson helt præcis udkommer, kan vi med Netflix’ nye teaser dog stadig glæde os over, hvad vi kan se frem til.

Hvad var det nu, der skete sidst?
Sæson 3 gav os desværre lidt af en tragisk afslutning: Hopper ofrede bl.a. sig selv for at lukke hullet til ’Upside Down’ i centeret ’Starcourt Mall’. Herudover valgte Joyce, Jonathan, Will og Eleven at forlade Hawkins. Hvad angår Eleven så mistede hun ikke kun sine kræfter, men ud fra første øjekast lignede det også, at hun desværre også mistede sin værge, Hopper.

I den nye teaser ser alt til gengæld helt normalt ud (så normalt som det i hvert fald kan se ud i verden fyldt med en masse monstre og uhyre!). Vi starter med at se og høre Eleven, der læser højt fra et brev, hun har sendt til Mike. Her fortæller Eleven om sit tilsyneladende helt almindelige hverdagsliv på sin nye skole og bekræfter, at hun er ved at vænne sig til livet i Californien (okay, så langt, så godt. Nu ved vi det mindste, at Eleven vender tilbage i den nye sæson, og at hun altså har forladt Hawkins til fordel for Californien. Men hvad så med de andre?).

Imens Eleven fortsat læser højt fra et brev, får vi heldigvis også resten af vores dreamteam at se. Både Dustin, Will og Mike dukker nemlig op i forskellige scener. Det samme gør Steve og Joyce. En af dem, vi dog ikke ser til, er Hopper.

Selvom vi desværre fik indtrykket af, at Hopper ofrede sig selv i sæson 3, har det haft rygtedes, at han ville vende tilbage i sæson 4. Så om vi rent faktisk får ham at se igen, må tiden vise!

Se teaser til den nye sæson lige her:

Læs mere om

MestLæste