Film & serier

SPOILER: Der sker noget meget mystisk i 'Riverdale'

Af Tanja Hartmann 11. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du endnu ikke har set de nyeste afsnit af 'Riverdale', skal du ikke læse videre. Vi skal netop til at afsløre, at hitserien tager en uventet drejning.

'Riverdale' vendte for nyligt tilbage med sin femte sæson, som nu er i fuld gang på Netflix. I det forrige afsnit så vi vennerne Betty, Archie, Jughead og Veronica afslutte gymnasiet og drage hver til sit på nye eventyr. Men nu tager serien en helt anden drejning og... SPOILER-ALERT... Springer syv år frem i tiden. Ja, du læste rigtigt!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det betyder, at alle 'Riverdale'-vennerne er fyldt 25 år. I den nye sæson kommer vi altså til at følge dem i deres voksenliv, som både byder på voksne jobs, forhold og endda ægteskaber. Men som sædvanligt vil de også støde på masser af drama og mystik i det, at de alle vender tilbage til deres lokale hood i byen Riverdale.

Du sidder måske og spekulerer på, hvor meget tidsspringet ændrer showet og karakterene, som vi ellers holder så meget af? Vi giver dig her alle de informationer, som du behøver at vide.

Læs også: "Riverdale": finder dette par sammen i sæson 5?

Hvad kan vi forvente at se?

Vores yndlingskaraktere fra serien kommer til at være et helt andet sted i deres liv, som du kan se i traileren her:

Archie vender tilbage til Riverdale efter syv år i hæren. Han kommer tilbage til en by, der er tæt på et sammenbrud takket være borgmesteren, Hiram. Derfor prøver Archie at samle sine gamle gymnasievenner, som han ellers havde mistet kontakten med.

Jughead er blevet en succesfuld forfatter i New york, men han kæmper med en skriveblokade, som ser ud til at ødelægge hans nye forhold og liv i storbyen.

Den skarpe Betty er blevet et dedikeret FBI-medlem. Det sender hende ud på mange mørke og farlige missioner, som påvirker hendes psyke hårdt. Hun bliver sendt på en hemmelig mission til Riverdale. Klarer hun den mon?

Veronica er blevet gift med Tchad, som hun har mødt på Wall Street. De har et ellers lykkeligt ægteskab, men hendes gensyn med ekskæresten Archie vender op og ned på alt.

Serien vil også følge karaktere som Toni, Kevin og Reggie, mens at vi samtidig vil stifte bekendtskab med nye karaktere - og så får vi et glædeligt gensyn med sangerinden Josie, der siges at vende tilbage.

Læs også: Dissede Cole Spouse lige "Riverdale"?

Vi må vente med at se, hvad serien ellers byder på, men en ting er sikkert, der er spændende ting i vente!

Læs mere om

MestLæste