Film & serier

Dissede Cole Sprouse lige Riverdale?!

Af Simone Erica Rosenlund 26. maj 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Da Cole Sprouse for nyligt deltog i et videointerview kom han ind på Riverdale, men dissede Cole Sprouse lige serien mellem linjerne?

Riverdale-stjernen, Cole Sprouse, var med i Jimmy Fallons hjemmeversion af The Tonight Show mandag den 18. maj 2020, og der snakkede de blandt andet om Riverdale.

Jimmy interviewede Cole over videoprogrammet Zoom, og Cole, der havde groet sit mørkeblonde hår og skæg ud, havde for sjov sat en baggrund ind af Jimmy, der sidder alene på sine publikumsrækker.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Da Jimmy opdagede det, kommenterede han, at det så ud som om, at fyren i baggrunden nød showet. Cole svarede, at han syntes, det så ud som om at Jimmy havde en eksistentiel krise.

De blev begge enige om, at Jimmy lignede en voksfigur på billedet, og det ledte til snakken om Riverdale...

Foto: YouTube

Jimmy spurgte nemlig om, Cole havde været på nogle voksmuseer på det seneste, hvor Cole svarede:

Udover Riverdale-optagelserne, så nej”.

Dissede han lige Riverdale mellem linjerne?

Riverdale har nemlig tidligere fået kritik for at skulle være filmet meget stift, have halvkiksede replikker og skuespil og være fyldt med retouchering og voksdukkelignende skuespillere.

Læs også: ”The Kissing Booth 2” har fået en premieredato!

Så er det mon det, Cole hentyder til i sin kommentar? Synes han selv, at Riverdale-karaktererne minder om voksfigurer i serien? Svaret kan vi kun tænke os til...

På trods af hans kommentar, skal han dog stadig være med i 5 sæson af Riverdale, men det vides endnu ikke, hvornår de kan komme tilbage til filmoptagelserne på grund af corona.

Du kan se videoen, hvor Cole kom med den spydige Riverdale-kommentar, her: