13 Reasons Why
Film & serier

Skaberen af ”13 Reasons Why” vil have en sæson mere

Af Nadia Laas Hansen 11. april 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Døde Piger Lyver Ikke” (som den hedder på dansk) får måske en sæson mere.

Hvis du ikke har set ”13 Reasons Why” (eller ”Døde Piger Lyver Ikke”, som den hedder på dansk) på Netflix endnu, så bør du starte lige nu!

Hitserien, som Selena Gomez har været med til at producere, har taget hele verden med storm.

Læs også: 20 serier, du SKAL se

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Historien er baseret på bogen af samme navn fra 2007 – og er her 10 år efter blevet stor igen. Så stor, at bogens forfatter nu er ude og sige, at han gerne ser en sæson to af serien.

- Jeg kunne godt tænke mig at se, hvad der sker med de forskellige karakterer. Jeg er også nysgerrig, siger Jay Asher til EW.com.

Det er ikke første gang vi hører fra bogens forfatter i forbindelse med seriens succes. For nylig var han blandt andet ude og afsløre, at han oprindeligt havde planlagt en HELT anden slutning for seriens hovedperson Hannah Baker.

Læs også: Sådan ønsker du nye film og serier på Netflix

Men kommer der så en sæson mere? Ja, det er for tidligt at sige endnu, men det er i hvert fald ikke udelukket.

- Jeg må ikke afsløre, om 2. sæson bliver til noget, siger Jay Asher.

Her kan du se 7 Netflix-hacks, som er gode at kende:

7hemmeligeNetflix-hacks

netflix
Din Netflix-historieSynes du ikke, at Netflix’ anbefalinger passer så godt på dig, fordi du måske lige havde en periode, hvor du så utroligt mange dårlige komedier, og nu har du bare fået for meget? Eller skal din søster ikke opdage, at du kom til at se det nyeste afsnit af den serie, I ellers KUN må se sammen? Så gå ind på Netflix.com/WiViewingActivity og slet din Netflix-historie! Det er som at starte helt forfra.
Foto: Shutterstock
netflix
Langdistance-seriemaratonBor din BFF i den anden ende af landet, så I ikke bare lige kan mødes, når I gerne vil have filmaften eller se jeres yndlingsserie sammen? Så skal I da prøve Netflix Party, så I kan sidde på hvert jeres værelse og se det samme på skærmen. Der dukker også en lille chat op, så I samtidig kan diskutere, hvad der sker i scenerne. Netflix Party kan downloades til Chrome her.
Foto: Shutterstock
netflix
Seje underteksterBliver dine øjne irriterede over den måde, underteksterne ser ud på, når du ser Netflix? Det kan du nemt ændre. Du kan nemlig skifte farve, skrifttype, størrelse og også lægge en baggrund ind bag teksten, hvis du har lyst. Du skal bare gå ind på din profil og ind inder ’Underteksters udseende’ og ændre det.
Foto: Shutterstock
netflix
Den rigtige browserHvis du ser Netflix på din computer, er det faktisk ikke lige meget, hvilken browser du bruger. Safari og Internet Explorer viser nemlig Netflix i en bedre opløsning end for eksempel Chrome.
Foto: Shutterstock
netflix
Stop automatisk afspilningDet er lidt for nemt at komme til at se en hel sæson af yndlingsserien, fordi næste afsnit jo bare starter helt automatisk, og samtidig kan man gå helt i panik over, at man ikke når på toilettet, før serien starter igen. Men faktisk kan man slå automatisk afspilning fra. Du skal bare gå ind på din profil og ind under ’Afspilningsindstillinger’ og så klikke fluebenet væk i boksen, hvor der står ’Afspil næste episode automatisk’.
Foto: Shutterstock
netflix
Hurtig på tasterneDu behøver ikke at finde ’Play’- eller ’Pause’-knappen med musen, når du lige skal ud og hente en snack midt i filmen. Der findes nemlig forskellige shortcuts på dit tastatur, så det bliver meget nemmere. Du skal bare trykke på mellemrumstasten for at afspille eller at stoppe, trykke ’F’ for fuld skærm, ’M’ for mute, og så kan du spole frem og tilbage ved at trykke ’Shift’ og den højre eller venstre pil ned på samme tid.
Foto: Shutterstock
netflix
Den rigtige genreDet kan være lidt uoverskueligt at søge rundt i genrene på Netflix, for du gider måske ikke kigge alle tegneserier igennem, hvis du nu kun leder efter Disney-film, eller måske vil du kun finde de film og serier i drama-genren, som handler om homoseksualitet. Der findes mange forskellige koder, du kan bruge, når du søger på Netflix – find dem her.
Foto: Shutterstock

MestLæste