Ønsk film og serier på Netflix
Det sker

Sådan ønsker du nye film og serier på Netflix

Af Sophie Niemann 22. marts 2017
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vidste du, at man kan sende forslag til Netflix om, hvilke serier og film de skal vise? Det vidste vi ikke!

Vi kender det alle sammen! Efter at lede i laaang tid rundt på Netflix, ender man alligevel med at se sin serie igen, fordi man simpelthen ikke kan finde noget, man vil se. Heldigvis har Netflix en side, der måske kan løse det problem. Det er nemlig en side, hvor du kan sende forslag til indholdet på Netflix, og det er ikke særlig svært!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: De her serier ser vi allerhurtigst på Netflix

Sådan gør du:

- Log ind på Netflix og vælg en bruger, hvis der er flere.

- Klik på dit navn, som står i øverste højre hjørne.

- Vælg ’Hjælp-center’ i den menu, der kommer frem.

- Når du kommer ind på en ny side, finder du til højre spalten ’Hurtige links’. Her skal du klikke på ’Foreslå serier og film’.

- Skriv så tre titler på serier eller film, du gerne vil se på Netflix, og tryk på ’Send forslag’.

Læs også: Netflix ved alt om dig

Det eneste, du kan gøre nu, er at vente og håbe på, de tager imod dine forslag. Du kan eventuelt lige spørge dine veninder, om de vil sende de samme forslag. Så kan det være, at chancen for de serier og film, du har ønsket skal være på Netflix, bliver større.

I galleriet herunder finder du 7 Netflix-hacks, du helt sikkert burde kende!

7hemmeligeNetflix-hacks

netflix
Din Netflix-historieSynes du ikke, at Netflix’ anbefalinger passer så godt på dig, fordi du måske lige havde en periode, hvor du så utroligt mange dårlige komedier, og nu har du bare fået for meget? Eller skal din søster ikke opdage, at du kom til at se det nyeste afsnit af den serie, I ellers KUN må se sammen? Så gå ind på Netflix.com/WiViewingActivity og slet din Netflix-historie! Det er som at starte helt forfra.
Foto: Shutterstock
netflix
Langdistance-seriemaratonBor din BFF i den anden ende af landet, så I ikke bare lige kan mødes, når I gerne vil have filmaften eller se jeres yndlingsserie sammen? Så skal I da prøve Netflix Party, så I kan sidde på hvert jeres værelse og se det samme på skærmen. Der dukker også en lille chat op, så I samtidig kan diskutere, hvad der sker i scenerne. Netflix Party kan downloades til Chrome her.
Foto: Shutterstock
netflix
Seje underteksterBliver dine øjne irriterede over den måde, underteksterne ser ud på, når du ser Netflix? Det kan du nemt ændre. Du kan nemlig skifte farve, skrifttype, størrelse og også lægge en baggrund ind bag teksten, hvis du har lyst. Du skal bare gå ind på din profil og ind inder ’Underteksters udseende’ og ændre det.
Foto: Shutterstock
netflix
Den rigtige browserHvis du ser Netflix på din computer, er det faktisk ikke lige meget, hvilken browser du bruger. Safari og Internet Explorer viser nemlig Netflix i en bedre opløsning end for eksempel Chrome.
Foto: Shutterstock
netflix
Stop automatisk afspilningDet er lidt for nemt at komme til at se en hel sæson af yndlingsserien, fordi næste afsnit jo bare starter helt automatisk, og samtidig kan man gå helt i panik over, at man ikke når på toilettet, før serien starter igen. Men faktisk kan man slå automatisk afspilning fra. Du skal bare gå ind på din profil og ind under ’Afspilningsindstillinger’ og så klikke fluebenet væk i boksen, hvor der står ’Afspil næste episode automatisk’.
Foto: Shutterstock
netflix
Hurtig på tasterneDu behøver ikke at finde ’Play’- eller ’Pause’-knappen med musen, når du lige skal ud og hente en snack midt i filmen. Der findes nemlig forskellige shortcuts på dit tastatur, så det bliver meget nemmere. Du skal bare trykke på mellemrumstasten for at afspille eller at stoppe, trykke ’F’ for fuld skærm, ’M’ for mute, og så kan du spole frem og tilbage ved at trykke ’Shift’ og den højre eller venstre pil ned på samme tid.
Foto: Shutterstock
netflix
Den rigtige genreDet kan være lidt uoverskueligt at søge rundt i genrene på Netflix, for du gider måske ikke kigge alle tegneserier igennem, hvis du nu kun leder efter Disney-film, eller måske vil du kun finde de film og serier i drama-genren, som handler om homoseksualitet. Der findes mange forskellige koder, du kan bruge, når du søger på Netflix – find dem her.
Foto: Shutterstock