Film & serier

’Shadow and Bone’ får en sæson 2: Her er, alt vi ved om den kommende sæson

Af Tanja Hartmann 16. juni 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kan du ikke få nok af det magiske univers i ’Shadow and Bone’? Så har vi en glædelig nyhed til dig. Den populære serie vender tilbage med en helt ny sæson. Her er alt vi ved.

Du kan glæde dig til at slippe din indre Grisha løs igen, for den populære Netflix-serie ’Shadow and Bone’ bliver fornyet med en helt ny sæson.

Flere af skuespillerne fra serien har netop offentliggjort, at det magiske univers bliver fornyet med endnu flere afsnit, da serien er blevet et kæmpe hit på Netflix. Over en lang periode har ’Shadow and Bone’ ligget som nummer et på top-10-hitlisten.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Se skuespillerne afsløre den gode nyhed lige her:

LÆS OGSÅ: Sæson 2 af ’Outer Banks’: Premieredato og trailer offentliggjort

Hvad kan vi forvente i sæson 2?

Første sæson sluttede med noget af et brag. Her formåede Alina og hendes allierede at krydse skyggehavet, og nu venter der hende en farefuld rejse i Ravka. Vi kommer til at følge Alina og bedstevennen Mal på deres jagt efter svar, samtidig med at de flygter fra den onde general Kirigan.

Leigh Bardugo, der er skaberen bag bøgerne, som den populære serie er baseret på, giver også et lille hint til sæson 2.

- Jeg har skrevet om Grishaere i næsten ti år nu, så jeg er glad for, at vi kan holde eventyret i live. Der er så mange steder, vi mangler at besøge, og jeg glæder mig til at introducere jer for flere af de hellige, soldater, bøller, tyve, prinser og detektiver, som gør denne verden så sjov at udforske. Det bliver i sandhed magisk at følge den talentfulde rollebesætning udvide sig i anden sæson, fortæller han i et interview med Seventeen.

Mens vi kan se frem til helt nye karakterer i serien, får vi også et glædeligt gensyn med skuespillerne fra den første sæson, som alle vender tilbage til det magiske univers.

Det er stadig uvist, hvornår serien er klar med anden sæson, men Netflix har bekræftet, at vi kan se frem til otte nye episoder på en times varighed hver. Så gør din indre Grisha klar, for det her er bare begyndelsen!

LÆS OGSÅ: Populær bog hitter som ny Netflix-serie

Læs mere om

MestLæste