Film & serier

Selena Gomez spiller hovedrollen i en ny film om sociale medier – her er alt, du skal vide om filmen

Af Tanja Hartmann 4. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du stor fan af skønne Selena Gomez? Så er der gode nyheder på vej til dig. Stjernen skal nemlig medvirke i en splinterny film om de sociale medier. Her er alt vi ved om den kommende film.

Det sidste stykke tid har Selena Gomez satset på sin musikkarriere og blandt andet lavet det nye hit ’Baila Conmigo’. Derfor er det også noget tid siden, at vi har set stjernen på den store skærm. Hun har nemlig ikke medvirket i en film i snart to år. Men nu vender skuespillerinden stærkt tilbage – endda som hovedrollen i en splinterny film.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Det er netop blevet offentliggjort, at Selena skal spille hovedrollen i thrillerfilmen ’Spiral’, som instrueres af ingen mindre end rapperen Drake og Petra Collins, der er produceren bag serien ’Euphoria’, det skriver Teen Vogue.

I ’Spiral’ skal Selena spille en verdenskendt influencer, der bruger meget af sin tid på de sociale medier. Faktisk bruger hun så meget tid på internettet, at hun ender med at blive afhængig. Det har sin pris i sidste ende.

LÆS OGSÅ: Det nye ’Gossip Girl' er på vej: Denne dag udkommer det første afsnit

Bruger ikke selv de sociale medier

Selvom Selena Gomez skal spille en kendt influencer, der er storforbruger af de sociale medier, er det faktisk ikke noget, som hun selv gør brug af i sit private liv.

Tidligere på året fortalte hun til Vogue, at hun ikke bruger de sociale medier, og at hun har hyret en person til at styre sin Instagram.

- Jeg vågnede en morgen og kiggede på Instagram, som mange andre gør – og den morgen fandt jeg ud, at jeg ikke gad det længere. Jeg var træt af at læse grimme kommentarer og træt af at se på andres liv. Efter min beslutning følte jeg mig fri. Jeg kunne nu være mere til stede i mit liv, og det er jeg meget glad for, har Selena fortalt til Vogue.

Vi må vente lidt med at finde ud af, hvordan Selena vil klare rollen som medieafhængig. Hvor og hvornår filmen kommer ud ved vi ikke endnu, men vi vil helt klart holde øje.

Indtil da kan de se en af de 10 film fra galleriet, som vi kan garantere, vil gøre dig i godt humør:

10filmdergørdigglad

”Yes Man”: Fordi Jim Carrey er voldgrineren, og så er det meganice at tænke på, hvad der ville ske, hvis man sagde ja til alt i en hel dag …
”Madagascar”: Fordi det måske er den sjoveste tegnefilm, der nogensinde er lavet? Man kan ikke andet end at holde af Alex, Marty, Melman, Gloria, pingvinerne, aberne og ikke mindst kong Julien: ”For jeg kan danse, danse!”.
”Hangover (Tømmermænd i Vegas)”: Fordi alt bare går galt på den sejeste og sjoveste måde! Hvem hiver sin egen tand ud, stjæler en tiger og låser sin egen ven op på et tag? Det gør de her drenge …
”Bridesmaids (Brudepiger)”: Fordi hovedpersonen Kristen Wiig er megasjov, handlingen er sød, og så er der bare så mange kiksede og skøre episoder, som giver latterkramper. Måske den sjoveste pigefilm nogensinde?
”Bring it On”: Fordi den indeholder alt det, en god tøsefilm skal: Dans, veninder, kærlighed, drama og sjov! Og så var Kirsten Dunst ret fantastisk, da hun var yngre.
”Forgetting Sarah Marshall”: Fordi den sønderknuste Jason Segel er den sødeste og mest kiksede fyr, vi længe har set. Forestil jer, at alle drenge opfører sig som ham, når de bliver droppet – det er jo megasødt og sjovt!
”Ice Age”: Fordi man ikke kan andet end at grine af skøre Sid. Det bøvede dovendyr er SÅ sjov, og så er historien vildt sød. De andre tre ”Ice Age”-film holder også max, men den første er bare en klassiker, vi ikke kan få nok af.
”High School Musical”: Fordi Zac Efron er megalækker, og der er masser af god musik! Vi drømmer helt om at gå på High School, når vi ser filmen …
”Borat”: Fordi Borat er … Hvad skal vi sige? OMG! Aldrig har vi grinet så meget, og aldrig har vi haft så meget lyst til at tage til Kasakhstan. Tænk nu, hvis alle var som Borat? ”What’s up with it vanilla-face!”.
”Klovn”: Fordi Casper Christensen og Frank Hvam er Danmarks sjoveste, skøreste og mest kiksede venner. De kommer i så overdrevne problemer, at vi stadig krummer tæer i flere timer efter filmen. Plzzz lav en toer!

Læs mere om

MestLæste