Bekræftet Noah Centineo skal være med i ny Netflix-serie
Film & serier

Noah Centineo skal være med i ny Netflix-serie - her er alt, du skal vide om serien

Af Josephine Sjelhøj 3. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Hvis du allerede savner Noah Centineo fra ’To All The Boys’-filmene, kan du godt begynde at glæde dig. Stjernen vender nemlig snart tilbage til Netflix i en helt ny serie.

Var du også en af dem, der sukkede over Noah Centineo, da han spillede Peter Kavinsky i de populære ’To All The Boys’-film? Så er der gode nyheder.

Det er nemlig blevet bekræftet, at stjernen vender tilbage til Netflix i en ny serie, hvor han både skal spille hovedrollen og arbejde som producer.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Selvom der ikke er mange oplysninger om serien endnu, så tyder noget på, at vi kommer til at se Noah i et helt nyt lys. I Netflix-serien skal han nemlig spille en ung advokat, der arbejder for CIA, og som bliver viklet ind i et farligt politisk spil.

Netflix har bekræftet, at vi kan forvente at se Noah som CIA-advokaten i minimum 8 episoder, og det betyder, at vi kan se frem til en masse gode stunder med skuespilleren.

LÆS OGSÅ: ’To All The Boys’-stjerne laver ny film med denne ‘Riverdale’-skuespiller

Hvis man allerede glæder sig til at se endnu mere til Noah, skal man dog have lidt tålmodighed. Selvom projektet er blevet bekræftet, så har Netflix hverken afsløret en titel eller startdato for optagelserne, og det betyder desværre, at der nok går lidt tid, inden vi kan bingewatche den nye serie.

Flere nye projekter

Mens vi venter på, at optagelserne til den nye Netflix-serie starter, er Noah i fuld gang med at forberede sig til superheltefilmen ’Black Adam’, hvor Dwayne ”The Rock” Johnson også medvirker.

Hvis man følger Noah på Instagram, har man måske lagt mærke til, at stjernen har trænet ekstrahårdt for tiden, og det er der en helt særlig grund til. I ’Black Adam’ skal Noah nemlig spille superhelten Atom Smasher, som er kendt for sin superstyrke.

LÆS OGSÅ: Er du ramt af genåbningsangst? Du er ikke alene

Se nogle af de vilde træningsbilleder her:

MestLæste