Film & serier

Det nye ’Gossip Girl' er på vej: Denne dag udkommer det første afsnit

Af Tanja Hartmann 3. maj 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Kalder alle ’Gossip Girl’-fans! Den populære serie vender tilbage i en helt ny version, og vi kan afsløre, at det sker meget snart. Læs med og find ud af præcis hvornår.

Vi er klar med en god nyhed til dig, der savner alt dramaet på Upper East Side. Der er nemlig ikke lang tid til, at vi endnu en gang kan følge med i drama, intriger og romancer hos Manhattans velhavende elite.

Efter 8 års pause med ’Gossip Girl’ offentliggjorde HBO i 2019, at de ville vække den populære serie til live igen i en ny version af serien. Sidenhen har det dog været noget uklart, hvornår vi helt præcis kan glæde os til et gensyn med vores elskede dramaserie – men nu er der endelig kommet en dato.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I et insta-post fra den officielle ’Gossip Girl’-profil blev det afsløret, at det første afsnit af serien vil være tilgængelig på HBO Max meget snart. Faktisk vil det allerede være ude i juli 2021. Se postet lige her:

LÆS OGSÅ: 13 ting du ikke vidste om 'Gossip Girl'

Nye unge på Upper East Side

Genskabelsen af serien kommer til at foregå 8 år efter, at vi sagde farvel til Blair, Serena, Dan, Chuck, Nate og de andre af vores yndlingskarakterer. Derfor vil de formentlig heller ikke vende tilbage i de nye afsnit.

I stedet vil vi møde en helt ny gruppe af unge Upper East-sidere. De kommer alle til at gå på de samme private skoler som i den originale serie, og de vil også deale med mange af de samme problematikker.

Dog vil der også være nogle ændringer i de nye afsnit. Der har særligt været fokus på diversitet og forskellighed, og det afspejles især i rollerne og de dilemmaer, som de vil støde på i løbet af serien. Du kan læse meget mere om de nye karakterer lige her.

LÆS OGSÅ: 9 plots fra 'Gossip Girl'-bøgerne, som IKKE kom med i serien

Hvem bliver den næste Gossip girl?

Da de gamle karakterer ikke vender tilbage, spekulerer du måske på, hvem der så skal ovatage Dan Humphreys plads og afsløre alle de saftige hemmeligheder om den øvre elite?

I den nye version vil det ikke længere være én person, der er kilden til alt sladder. Her vil alle i stedet være en form for Gossip Girls. Siden den originale serie er brugen af sociale medier nemlig eksploderet, og det har netop gjort, at alle kan overvåge og sladre om hinanden gennem deres profiler på medierne. Det bliver afspejlet i de nye afsnit.

- Der var noget virkelig interessant ved tanken om, at vi alle er sladdertanter i dag. Det skyldes, at vi gennem sociale medier er blevet leverandører af sladder og overvågning af både os selv og andre, fortæller producenten bag serien til Vogue.

Uanset hvem der er Gossip Girl, glæder vi os til igen at kunne følge med i den al den juicy sladder om Manhattans Elite – og her kan vi indtil videre se frem til 10 afsnit, som alle kommer til at vare en times tid. Men mon ikke, at vi kan forvente en masse kommende sæsoner af serien?

Det håber vi i hvert fald!

XOXO

LÆS OGSÅ: Hvilken fyr fra 'Gossip Girl' passer du bedst sammen med?

Læs mere om

MestLæste