Gossip Girl
Film & serier

9 plots fra ”Gossip Girl”-bøgerne, som IKKE kom med i serien

Af Anne-Sophie Uldall Petersen 31. august 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
”Gossip Girl” havde været en meget anderledes serie, hvis den skulle følge bøgerne…

Du kender helt sikkert serien ”Gossip Girl”, men vidste du, at den faktisk er baseret på en bogserie? Faktisk er der næsten tyve bøger i bogserien, skrevet af Cecily von Ziegesar, som omhandler de samme karakterer, som tv-serien gør, men som har nogle riiimelig anderledes plots.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Stjernene fra "Gossip Girl": Her er de nu

Godt nok starter den første bog med det samme plot, som du kender fra tv-serien: Serena kommer hjem fra kostskole, og så starter der ellers et kæmpe trekantsdrama mellem hende, Blair og Nate... Men så stopper ligheder vist også, for der er simpelthen så mange ting, der sker i bøgerne, som vi slet ikke kune forestille os i vores yndlingsserie.

Her er 9 ting, der skete i ”Gossip Girl”-bøgerne, som ikke er sket i serien:

9plotsfra”GossipGirl”-bøgerne,somIKKEkommediserien

I tv-serien får Chuck en hund, som han kalder Monkey. I bøgerne har han rent faktisk en abe. Desuden er han faktisk bare en bifigur i bøgerne i stedet for den hovedperson, som han heldigvis er i tv-serien.
Foto: All Over
I tv-serien finder Nate ud af, at hans far har et misbrugsproblem, men i bøgerne er det faktisk Nate selv, der ender på en afvænningsklinik.
Foto: All Over
… som Chuck dater efterfølgende. De er nemlig biseksuelle i bøgerne.
Foto: All Over
I tv-serien har Vanessa fyldigt, krøllet hår. Det har hun ikke i bøgerne – der er hun nemlig skaldet.
Foto: All Over
Jenny Humphrey har naturligvis et lille crush på Nate i tv-serien, men følger hun efter ham og maler creepy billeder af ham? Nej. Men det gør hun i bøgerne!
Foto: All Over
Og Blair navngiver sin halvsøster Yael (som i Yale Universitetet).
Foto: All Over
I tv-serien kender du Rufus, Dan og Jenny som en familie fra Brooklyn, men i bøgerne har de en meget mere fornem adresse – nemlig på Upper West Side på Manhattan.
Foto: All Over
Eric van der Woodsen er tre år ældre end Serena i bøgerne. I tv-serien er han to år yngre. Producerne af tv-serien har begrundet udskiftningen med, at det ville give Serena mere grund til at vende tilbage til New York, hvis hun havde en lillebror i problemer. I bøgerne vender hun tilbage, fordi hun er blevet smidt ud af sin kostskole.
Foto: All Over
Den var ALDRIG gået i tv-serien, hvor Blair og Vanessa virkelig ikke kan lide hinanden.
Foto: All Over

Læs mere om