Zendaya
Film & serier

Se traileren: Zendaya springer ud som tennisstjerne i ny film

Af Christoffer Mygind Juul 25. juni 2023
Foto: MGM
Der er dømt trekantsdrama af højeste kaliber, når Zendaya atter indtager det store lærred.

I 2017 blev instruktør Luca Guadagnino hædret af anmeldere og filmelskere for at skabe det, der af mange blev kaldt en af verdens bedste film med sin filmatisering af romanen 'Call Me by Your Name'. Og i 2022 fik han også roser med på vejen for sit kannibaldrama 'Bones and All'.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nu er han igen på banen med det, der meget vel kunne blive endnu et hit fra instruktørens side. Han er nemlig aktuel med filmen 'Challengers', der får premiere den 15. september i år, og hvor Zendaya spiller hovedrollen som tennisspilleren Tashi. Og den første trailer til filmen er netop landet.

Her vi møder vi Zendayas Tashi og hendes man Art, der spilles af Mike Faist, og deres tidligere tennisrival Patrick, der spilles af Josh O'Connor, som senest fik massiv ros for sin portrættering af prins Charles i sæson tre og fire i Netflix-hittet 'The Crown'.

Patrick er dog ikke kun Tashis tidligere rival – han er også hendes ekskæreste og tidligere bedste ven. Da de tre genforenes sammen, er det ikke kun Tashi og Patrick, der (igen) får øjnene op for hinanden – en særlig kemi udvikler sig også mellem Patrick og Art lige som de konkurrerer i deres livs tennisturnering.

For at gøre sig klar til rollen som Tashi, trænede Zendaya i tre intensive måneder op til optagelserne med hjælp fra den tidligere tennisstjerne Brad Gilbert.

Samtidig er det ikke hvem som helst, der stået for garderoben til filmen. Det er nemlig designer Jonathan Anderson, der udover at være kreativ direktør for sit eget brand J.W. Anderson også er chefdesigner for det spanske modehus Loewe.

Hos begge modehuse har han gjort sig bemærket for sine rene snit tilført humoristiske og legesyge detaljer med kæmpemæssige blomsterbuster, støbte læderlæber som toppe og stiletter med ballonhæle. Det ser dog ud til, at han er gået mere klassisk til værks som kostumedesigner i filmen.

Det er ikke første gang, at Zendaya og Luca Guadagnino arbejder sammen. Hun havde også hovedrollen i filmen 'Bones and All' fra 2022, hvor hun spillede overfor Guadagninos anden helt store favorit, Timothée Chalamet.

Den flittige 'Euphoria'-skuespiller er også på rollelisten til den kommende anden del af filmatiseringen af scifi-klassikeren 'Dune', hvor hun ligeledes spiller tæt overfor den amerikansk/franske Chalamet.

Om 'Challengers' bliver ligeså stort et hit som 'Call Me by Your Name' må tiden vise. Men der er dømt leveringsdygtig cast og tragikomisk trekantsdrama af højeste skuffe i filmen, der allerede er blevet en af internettets helt store meme-darlings.

Denne artikel blev første gang bragt af ELLE.dk. Dette er en redigeret version.

MestLæste