Emily_in_Paris
Film & serier

Emily in Paris forlader … Paris? Fjerde sæson er på vej

Af Silje Qvist 22. juni 2023
Foto: Marie Etchegoyen/Netflix © 2022
I den fjerde sæson af “Emily in Paris” sker der et skift i, hvor vores hovedkarakter befinder sig, og vi glæder os til mere drama.

Turen går til …

Rom!

I sæson fire af “Emily in Paris” forlader vores kære Emily Cooper de forholdsvis trygge rammer i Paris, når hun sætter fødderne i den italienske hovedstad Rom.

Sådan fortolker fans det, som hovedrolleindehaver Lily Collins sagde i en Netflix-video på YouTube, der annoncerede sæson fire.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

“Prepare for a Roman holiday”

Det skriver Glamour.

Om det betyder, at vi får en hel sæson med “Emily in Rome”, eller om hun blot er der kort i en episode, vides ikke. Men Lily Collins forsikrede fans om, at “Emilys hjerte altid vil være i Paris.”

Mere blev der altså ikke teaset for den fjerde sæson af serien, som tv-produceren Darren Star står bag.

Men fans forventer, at sæson fire kommer til at have fokus på den tredje sæsons løse ender, der endte med et brag. Et aflyst bryllup, flere brud, en graviditet og meget mere.

Til TV Guide har Darren Star dog udtalt, at den kommende sæson kommer til at handle om at navigere i komplicerede forhold, både de personlige forhold og dem fra arbejdet, samt hvordan de strider mod hinanden.

– Emily kommer stadig til at arbejde med Alfie, Gabriel og Camille. De arbejdsrelationer kommer til at fylde i sammenhæng med de følelsesmæssige konflikter, der er mellem dem, siger Darren Star til TV Guide.

Vi ved, at sæson tre og fire af “Emily in Paris” er filmet lige efter hinanden, men der er ikke en premieredato for sæson fire endnu.

Siden sæson to og tre havde premiere lige før jul, kunne man gætte på, at fjerde sæson udkommer til december – men vi håber på, at sæsonen kommer snarest muligt, uanset om den bliver i Rom eller Paris.

Denne artikel blev første gang bragt på femina:update. Dette er en redigeret version.

Lyt til Vi Unges podcast ’Ægte’, hvor content creator og skuespiller Fredrik Trudslev og sexolog Lene Stavngaard tager dig med på seksualoplysningsrejse og forsøger at give dig svar på alt det, du burde have fået at vide til seksualundervisningen i skolen.

MestLæste