Lily Collins
Kendte

'Emily' i Kartoffelrækkerne: Lily Collins køber hus i Danmark

af Signe Larsen 2. marts 2023
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Tolga Akmen/AFP/Ritzau Scanpix, Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix⁠
Skuespilleren har tidligere givet København en kæmpe kærlighedserklæring. Nu har hun købt hus i en sidegade til søerne i Kartoffelrækkerne.

Emily in Paris – snarere Emily in Copenhagen!

Verdensstjernen, den britisk-amerikanske skuespiller Lily Collins, bedst kendt fra Netflix-hitserien "Emily in Paris", har netop købt hus i København.

Det skriver Ekstra Bladet.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hun har købt huset med sin mand, instruktør Charlie McDowell. Huset ligger lige midt i København på en sidegade til søerne i Kartoffelrækkerne, skriver avisen.

Og byhuset har kostet dem intet mindre end 14 millioner kroner.

Som om det ikke var vildt nok i sig selv, er det den danske forfatter Kim Fupz Aakeson, der er særligt kendt for sine populære børnebøger og succesfulde filmmanuskripter, som har solgt byhuset til Netflix-stjernen.

Ifølge Ekstra Bladet har Lily Collins og hendes mand oprettet et selskab ved navn Case Study Copenhagen ApS, som de har erhvervet sig huset igennem.

Om de to flytter permanent til København, eller hvilke planer de ellers har med byhuset, vides endnu ikke.

Lily Collins tilbragte for nylig tid i København i januar, da hun medvirkede i den skandinaviske udgave af Vogue.

Her poserede hun blandt andet i de københavnske gader, slog et smut forbi Nyhavn og Tivoli – og ikke mindst den trestjernede Michelin-restaurant Noma.

På kort tid lærte hun endda et par danske gloser som "rødgrød med fløde", "rugbrød" og "hygge", som man kan høre i videoen herunder:

– Jeg føler mig så tiltrukket af det her sted (København, red.). Det er en dyb sjælelig forbindelse, lød det i den forbindelse fra Lily Collins.

Skal vi håbe på, at Netflix følger i Lily Collins fodspor og udvikler endnu en hitserie om det unge marketinggeni – nu i København?

Vi er i hvert fald klar til at se med.

Artiklen blev første gang bragt på femina. Dette er en redigeret version

Læs mere om

MestLæste