Film & serier

Se traileren: Ny dansk kærlighedsfilm vil både give dig sommerfugle og ondt i maven

Ema Seferovic 6. maj 2022
Foto: PR
Til efteråret udkommer en ny dansk kærlighedsfilm, der vil give dig både sommerfugle og ondt i maven. Se traileren til den her.

Til efteråret får en helt ny, dansk kærlighedsfilm premiere. 

Den handler om den første store kærlighed - men også om kærligheden til en selv. Selvom dette også er filmens helt store tema, så handler "SMUK" også om at være ung gymnasielev i en tid, hvor for eksempel puttemiddage er en realitet. 

I filmen møder vi Frida (spillet af Andrea Heick Gadeberg), som starter i 1.g sammen med sin bedste veninde Selma (spillet af Karoline Hamm). Allerede i introugen finder to veninder sammen med Nadja (spillet af Fie Petersen). Hun er lillesøster til Pelle (spillet af Oliver Due), som i øvrigt er bedste venner med Emil (spillet af Sylvester Byder). Emil og Nadja er gymnasiets hotteste par, men pludselig får Emil og Frida et godt øje til hinanden og ... Vi ville ikke afsløre mere.

Hvis du vil have et smukig på "SMUK", kan du se traileren her: 

Talenterne bag og i "SMUK"

Det er den danske filminstruktør Tilde Harkamp, der står bag "SMUK". Hun har tidligere instrueret serier som "Isa's Stepz", de to julekalendere "Ludvig & Julemanden" og "Tvillingerne & Julemanden" og film som "Jagtsæson" og "Iqbal & den hemmelige opskrift".

I "SMUK" kan du opleve både nye og store talenter, herunder Andrea Heick Gadeberg (kendt fra ”Ser du månen, Daniel” og ”Retfærdighedens ryttere”), Sylvester Byder (kendt fra ”Fred til lands” og ”Erna i krig”), Albert Rudbeck Lindhardt (kendt fra ”Druk” og ”Retfærdighedens ryttere”), Karoline Hamm (kendt fra ”Equinox” og ”Kærlighed for voksne”) og Oliver Due (kendt fra ”Limbo” og ”Klassen”) samt det helt nye talent, Fie Petersen, der får sin skuespiller-debut i SMUK.

Filmen får premiere i biograferne den 29. september. 

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MegetMere