Film & serier

Nu er det officielt: Populær tegnefilmsserie vender tilbage

Af Tanja Hartmann 16. februar 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Er du også helt vild med de seje superheltesøstre Blomst, Bobbel og Bellis fra hit-serien ’Powerpuff Pigerne’? Så er der gode nyheder til dig. For den klassiske tegnefilmsserie bliver vækket til live i en live-version på Netflix.

Tilbage i 2020 gik der rygter om, at Netflix ville lave en live-version af ’Powerpuff Pigerne’. Nu er rygterne blevet til virkelighed, for Netflix har netop annonceret, at der vil blive lavet et pilotafsnit af serien.

Serien kommer til at handle om de tre superheltesøstre, der er skabt i laboratorium af deres far, Utonium. De er lavet af sukker, krydderier, masser af søde sager og en dosis kemikalie X, der giver dem deres specielle kræfter.

Det er den amerikanske TV-station ’The CW’, der skal genskabe historien om de tre søstre. Det er faktisk den selvsamme producent, der står bag den succesfulde serie ’Riverdale’. Derfor kan det kun blive et hit!

​Læs også: Vores yndlings tegnefilmsserie fra Cartoon Network vender tilbage!

Gamle superhelte i et nyt format

I serien vil de tre superheltesøstre blive genoplivet, dog vil de ikke være, som vi kender dem. I stedet for at være børn vil pigerne være 20 år.

Men som i den originale serie vil de fortsætte med at bekæmpe kriminalitet i deres hjemby, Townsville. Samtidig vil søstrene forsøge at navigere i de normale problemer, som unge kvinder kan stå overfor.  

Den originale tegnefilmsserie er fordelt på seks sæsoner. Hvis pilotafsnittet bliver et hit, vil live-versionen muligvis få lige så mange sæsoner. Det håber vi på!

Læs mere om

MegetMere