Se den første trailer til Camila Cabellos nye film her
Film & serier

Se traileren her: Camila Cabello springer ud som Disney-prinsesse

Af Josephine Sjelhøj 4. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: Mega
Snart indtager Camila Cabello rollen som Askepot i en helt ny udgave af det klassiske eventyr. I den nye trailer til den eftertragtede film, kan man se verdensstjernen i sin første filmrolle.

Camila Cabello kan inden længe ses som en ikonisk Disney-prinsesse, når det klassiske eventyr ’Askepot’ endnu en gang bliver vækket til live i en moderne og fortryllende udgave.

I den allerførste trailer til den eftertragtede film, kan man se verdensstjernen indtage rollen som Askepot i den nye, og mere moderne, version af eventyret.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

’Cinderella’ er Camilas første filmrolle, og på Instagram har superstjernen afsløret, at oplevelsen har været ”fuldstændig magisk”.

I den første officielle trailer for filmen kan man se, at historien får et mere moderne twist. Man ser blandt andet, at Ella, som Askepot hedder i den nye version, har en stor drøm om at være designer, så hun kan åbne sin egen butik.

Selvom Ellas drømme virker til at være større end verden tillader, så ser det alligevel ud til, at de kan gå i opfyldelse med hjælp fra hendes ’Fab G’, som er spillet af den Emmy-vindende skuespiller Billy Porter.

Camila og Billy er ikke de eneste stjerner på rollelisten, der blandt andet også indeholder navne, såsom tv-værten James Corden, der skal spille en af de tre mus. Ellas onde stedmor spilles af musical-stjernen Idina Menzel, som også lægger stemme til den ikoniske dronning Elsa i ’Frost’.

Det er Amazon Prime der står bag den nye film, og de "inviterer" alle med til royalt bal på slottet, når filmen får premiere på streamingtjenesten d. 3. september.

Se traileren til ’Cinderella’ her:

Læs mere om

MestLæste