Kevin fra 'Alene hjemme'
Film & serier

Se traileren: En genindspilning af juleklassikeren ’Alene hjemme’ er på vej

Af Vera Olivia Lissner Rømer 18. oktober 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Disney Plus/20th Century Fox
Hvis du heller ikke kan overleve december måned uden et gensyn med den klassiske julekomedie ’Alene hjemme’, så har vi en god nyhed til dig! Disney+ har nemlig lavet en genindspilning af filmen, og du kan se traileren lige her.

Vi kan næsten høre Kevins mor skrige: ”KEVIN!”, da det går op for hende i flyveren, at hele familien er taget på juleferie til Paris uden deres yngste søn. Wooops!

Den amerikanske julekomedie ’Alene hjemme’ er en helt uundgåelig klassiker, men nu skal vi altså til at forestille os en helt anden person i hovedrollen end Macaulay Culkin, som tilbage i 1990’erne spillede den 8-årige Kevin.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Disney+ har nemlig lavet en genindspilning af ’Alene hjemme’, og selvom den originale film aldrig slår fejl, så er vi spændte på at se den nye version også!

Filmen med titlen ‘Home Sweet Home Alone’ kan streames på Disney+ fra den 12. november, og den har en lidt anden handling end vores elskede original.

Hovedrollen spilles af Archie Yates, der er kendt fra filmen ’Jojo Rabbit’, og i den nye film spiller Archie en ung dreng ved navnet Max Mercer, der (også) bliver efterladt af sin familie, som er taget på juleferie til Japan.

I modsætning til Kevin, der i ’Alene hjemme’ tager kampen op mod de to indbrudstyve, så kæmper Max i den nye version nemlig mod et ægtepar, der forsøger at få fat i et værdifuldt arvestykke.

I traileren bryder ægteparret ind i Max’ hjem, mens han er hjemme, og vi glæder os til at se, om han har lige så mange opfindsomme og skumle idéer i ærmet som Kevin!

Og apropos Kevin, så der er der også andre end os selv, der har det en smule svært ved at forstille sig en anden skuespiller i hovedrollen end Macaulay Culkin.

Det har den nu 40-årige skuespiller måske også selv?

Han har delt et billede på Twitter, hvor han skriver: ”Det her er sådan en opdateret version af ’Alene hjemme’ ville se ud,” hvorefter han i en kommentar har skrevet: ”Hey Disney, ring til mig!”.

Selvom vi elsker ’Alene hjemme’ af hele vores jule-hjerte, så må vi altså også indrømme, at der er nogle detaljer i filmen, der ikke giver mening.

Hvordan kan det eksempelvis lade sig gøre, at Kevin får bestilt en pizza, som bliver leveret til huset, når familien ikke kan kontakte ham, fordi telefonlinjerne i området er nede?

Detaljer som disse håber vi bliver "rettet op på" i den nye version!

Se traileren til ’Home Sweet Home Alone’ lige her:

MestLæste