Film & serier

Se hvilken kærlighedshistorie i 'Love Actually', som vi alle har overset

Af Anna Birch Jakobsen 14. december 2020
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
'Love Actually' er stadig på toppen af listen over film, der SKAL ses hvert år til jul. Den er fyldt med dygtige skuespillere og en masse små kærlighedshistorier, der tilsammen tegner et smukt billede af kærlighedens væsen. Men måske har vi i alle disse år overset en vigtig kærlighedshistorie, som giver endnu en af karaktererne en lykkelig slutning...

Julen er kun et par uger væk - og i denne tid er de hyggelige julefilm blevet mere nødvendige end nogensinde.

Måske kan vi endelig gå i krig med alle de julefilm, vi kan opstøve på Netflix, Viaplay, HBO og alle de andre streamingtjenester, som vi ellers aldrig får set?

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: 16 romantiske julefilm

Det betyder ikke, at de årlige klassikere bliver glemt - for er det overhovedet jul, hvis ikke man har set 'Home Alone' eller 'Love Actually'?

Hvis du er en af de dedikerede 'Love Actually'-fans, så kan du sikkert fortælle ord for ord, hvad der står på skiltene, da Mark (Andrew Lincoln) erklærede sin kærlighed til Juliet (Keira Knightley).

Måske har du endda set filmen flere gange, end du kan tælle?

Men nu er det blevet afsløret, at vi har været blinde overfor en mulig og vigtig kærlighedshistorie - som giver endnu en af karaktererne en lykkelig slutning.

Vi husker alle den hjerteskærende scene, hvor Karen (Emma Thompson) åbner sin julegave - og det går op for hende, at den halskæde hun havde opdaget i hendes mands jakkelomme, ikke var til hende, men i virkeligheden en gave til hans elskerinde.

Læs også: 11 tudefilm til den håbløse romantiker

Vi får dog ikke at se, hvad der sker med deres forhold, efter at Karen konfronterer sin mand.

Fortsætter de deres ægteskab på ulykkelig eller lykkelig vis, eller går de mon fra hinanden?

Ifølge en fanteori, så har Karen en hemmelig beundrer, der kan give hende den romantiske 'Love Actually'-slutning, som hun fortjener - nemlig Daniel (Liam Neeson).

Læs også: 40 tøsefilm, du skal se mindst én gang i dit liv

Daniel og Karen ses i filmen som venner, hvor de trøster hinanden, giver hinanden gode råd og sammen spiser morgenmadsprodukter direkte fra æsken - men kunne der være tale om en hemmelig forelskelse?

Selvfølgelig kan man sagtens 'bare være venner', men der er en bestemt scene i filmen, som kan være en reel afsløring på Daniels crush.

Gennem filmen fortæller Daniel nemlig om hans drømmekvinde topmodellen Claudia Schiffer - men da han i slutningen af filmen støder ind i Claudia Schiffer på skolen (som angiveligvis 'bare' er hendes dobbeltgænger Carol), så kommer han til at kalde hende Karen.

Altså hans bedsteveninde Karen - som han tydeligvis tænker på.

Er det mon et tilfælde? Eller kunne det være en gemt storyline?

MestLæste