Film & serier

Riverdale er tilbage!

Af Anna Løwe 17. januar 2019
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
… med en af de vildeste episoder nogensinde, siger seriens instruktør!

Fans af den megapopulære serie Riverdale behøver ikke vente på en fortsættelse længere! Endelig fik 9. afsnit i sæson 3 amerikansk premiere i går, og det betyder, at det er tilgængeligt på europæisk Netflix NU! Er der nogle, der skal sidde klistret til skærmen i aften?

Læs også: "Riverdale" sæson 3: Det ved vi om den nye sæson

8. afsnit sluttede med, at Veronica fandt ud af, at hendes far plottede noget stort, mens Betty brød ud af det hjem, hun var indlagt på. Jughead og Archie søgte ly hos Jugheads mor og søster i en af nabobyerne. Da deres fædre kommer for at hente dem, beslutter Archie sig for at tage videre, mens Judhead tager med tilbage til Riverdale – her finder han ud af, at Hiram Lodge har fået lukket hele byen ned, og derfor kan hverken han, hans far eller Archies far komme ind i byen igen. DRAMA!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Test: Den ultimative "Riverdale"-quiz

Instruktøren bag Riverdale har teaset for det 9. afsnit i et Instagram-opslag, hvor han skriver, at det er et af de vildeste afsnit nogensinde! Og når man kender Riverdale, siger det jo ikke så lidt. Også skuespilleren bag Betty, Lili Reinhart, har lagt en teaset på sin Instagram. Se dem begge to nedenfor:

Vis dette opslag på Instagram

Boy, have we got a show for you #riverdale

Et opslag delt af Lili Reinhart (@lilireinhart) den

Vi glæder os virkelig til at se, hvad der kommer til at ske!