Pretty Little Liars vender tilbage i Reboot
Film & serier

’Pretty Little Liars’-reboot: Alt, hvad vi ved om den nye serie

Af Julie Sofie Hauritz 23. august 2021
Foto: HBO Max
Gør jer klar til (endnu) flere løgne og hemmeligheder! ’Pretty Little Liars’ vender nemlig tilbage i en reboot – og vi kan slet ikke vente. Her er, hvad vi kan forvente af den nye serie.

Det er snart fire år siden, at den sidste sæson af ’Pretty Little Liars’ udkom, men nu kan vi (heldigvis) snart se frem til endnu flere løgne og hemmeligheder. Produktionen af en reboot til serien er nemlig lige startet – og det ser ud til, at vi langt fra er færdige med "A". 

Her er alt, hvad vi ved om den nye serie. 

Hvad kommer serien til at hedde?
Ifølge manuskriptforfatteren af den nye serie, Roberto Aguirre-Sacasa, kommer den til at hedde ’Pretty Little Liars: Original Sin’. Dét afslørede han i en teaser, som han lagde ud på Instagram tilbage i september 2020.

Og selve sloganet? Det vil ifølge Roberto være: ”It’s not what you think, bitches”.

Hvad kommer serien helt præcis til at handle om?
Selvom man skulle tro, at vi vender tilbage til byen Rosewood i serien, så kommer serien faktisk til at foregå i en helt ny by denne gang.  

Ifølge Seventeen kommer vi nemlig til at befinde os mange kilometer væk fra Rosewood, men inden for det eksisterende ’Pretty Little Liars’-univers. 

Herudover vil serien foregå 20 år ude i fremtiden fra, hvor serien slap sidst. Her vil en gruppe teenagepiger (og en helt ny gruppe ”pretty little liars”) blive plaget af en ukendt person, som tvinger dem til at betale for den hemmelige forbrydelse, som deres forældre begik for to årtier siden – for ikke at nævne de nye forbrydelser, som de selv kommer til at begå. Så spændende!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Hvornår har serien premiere?
Der er endnu ikke blevet offentliggjort en dato for, hvornår vi kan forvente at se den nye serie. Ifølge Just Jared Jr. begyndte produktionen af serien dog d. 9. august 2021.

Serien vil kunne ses på HBO Max, som også står bag den nye ’Gossip Girl’-reboot. Så man må sige, at HBO Max ved en ting eller to om at bringe vores yndlingsserier tilbage!

Hvilke skuespillere kan vi regne med at se i serien?
Ifølge Teen Vogue vil seriens hovedpersoner blive spillet af Maria Pyles, Zaria, Chandler Kinney, Maia Reficco og Bailee Madison.

Vi ved endnu ikke, om vi kommer til at se nogle af stjernerne fra den tidligere ’Pretty Little Liars’-serie. Men vi krydser fingre for, at det sker!

MegetMere