Pretty Little Liars vender tilbage i en reboot
Film & serier

’Pretty Little Liars’-reboot: Alt, hvad vi ved om den nye serie

Af Julie Sofie Hauritz 14. december 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: HBO Max
Gør jer klar til (endnu) flere løgne og mørke hemmeligheder! ’Pretty Little Liars’ vender nemlig tilbage i en reboot – og vi kan slet ikke vente. Her er, hvad vi kan forvente af den nye serie.

Det er snart fire år siden, at den sidste sæson af ’Pretty Little Liars’ udkom, men nu kan vi (heldigvis) snart se frem til endnu flere mystiske beskeder, løgne og mørke hemmeligheder. Produktionen af en reboot til serien er nemlig startet – og det ser ud til, at vi langt fra er færdige med "A".

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Her er alt, hvad vi ved om den nye serie.

Hvad kommer serien til at hedde?
Ifølge manuskriptforfatteren af den nye serie, Roberto Aguirre-Sacasa, kommer serien til at hedde ’Pretty Little Liars: Original Sin’. Dét afslørede han i en teaser, som han lagde ud på Instagram tilbage i september 2020.

Og selve sloganet? Det vil ifølge Roberto være: ”It’s not what you think, bitches”.

Hvad kommer serien helt præcis til at handle om?
Selvom man skulle tro, at vi vender tilbage til byen Rosewood i serien, så kommer serien faktisk til at foregå i en helt ny by denne gang. Nemlig i byen Millwood i Pennsylvania. Ifølge manuskriptforfatter Roberto vil Millwood befinde sig mange kilometer væk fra Rosewood, men inden for det eksisterende ’Pretty Little Liars’-univers.

Herudover vil serien foregå 20 år ude i fremtiden fra, hvor serien slap sidst. Her vil en gruppe teenagepiger (og en helt ny gruppe ”pretty little liars”) blive plaget af en ukendt person, som tvinger dem til at betale for den hemmelige forbrydelse, som deres forældre begik for to årtier siden – for ikke at nævne de nye forbrydelser, som de selv kommer til at begå. Uh, så spændende!

Hvornår har serien premiere?
Der er endnu ikke blevet offentliggjort en dato for, hvornår vi kan forvente at se den nye serie. Ifølge Just Jared Jr. begyndte produktionen af serien dog d. 9. august 2021.

Serien vil kunne ses på HBO Max, som også står bag den nye ’Gossip Girl’-reboot. Så man må sige, at HBO Max ved en ting eller to om at bringe vores yndlingsserier tilbage!

Hvilke skuespillere kan vi regne med at se i serien?
Ifølge E! vil seriens hovedpersoner blive spillet af Maria Pyles, Zaria, Chandler Kinney, Maia Reficco og Bailee Madison.

Herudover afslørede TheWrap d. 10. december 2021 at Ava DeMary, Kristen Maxwell og Gabriella Pizzolo også ville slutte sig til det nye Pretty Little Liars-hold, og at to af dem ville spille teen-versioner af nogle af forældrene i serien.

Vi ved endnu ikke, om vi kommer til at se nogle af stjernerne fra den originale ’Pretty Little Liars’-serie. Men det rygtes, at vi godt kan regne med at se et par af de originale liars i rebooten!

Under en optræden på E!s Daily Pop sagde Shay Mitchell, der spiller Emily i den originale 'Pretty Little Liars'-serie, i hvert fald, at "man aldrig skal sige aldrig", da hun blev spurgt, om hun ville vende tilbage i den nye serie. Så måske vi godt kan regne med at se hende igen. Juhuu!

MestLæste