Nelly Yuki vender tilbage til Gossip Girl
Film & serier

Denne originale 'Gossip Girl'-stjerne vender tilbage i reboot

Af Julie Sofie Hauritz 6. august 2021
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Foto: HBO Max
Kalder alle Upper East Siders! Denne nyhed er for jer: En af de tidligere 'Gossip Girl'-stjerner har nemlig indtaget scenen i den nye 'Gossip Girl'-serie. Men det er ikke bare, hvilken som helst karakter. Vi løfter sløret for, hvem af de tidligere karakterer, du kan se i det femte afsnit af serien.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Lige siden den nye 'Gossip Girl'-serie havde premiere på HBO Max har fans ventet i spænding på et gensyn med nogle at de gamle og velkendte ansigter fra den originale 'Gossip Girl'-serie.

I et interview med The Daily Beast tidligere på året afslørede skaberen af den populære serie, Joshua Safran, nemlig, at en af de tidligere 'Gossip Girl'-stjerner ville gæste flere af episoderne – og nu er det endelig sket!

Nelly Yuki (spillet af Yin Chang) fra den originale 'Gossip Girl'-serie er nemlig vendt tilbage i det femte afsnit af serien. Og vi elsker det!

Afsnittet havde premiere d. 5. august 2021. Kort tid før udgivelsen af det, tweetede Joshua Safran, at en af de tidligere karakterer ville vende tilbage i serien – dog uden at afsløre hvem:

HBO Max fulgte hurtigt trop og delte et ”guess who”-billede fra den officielle 'Gossip Girl'-konto lige efter Joshuas tweet - dog også uden at afsløre hvem:

Kan du se, hvem det skal forestille? Vi synes virkelig, det er svært at spotte, at det er Nelly!

Der er nu kun én episode tilbage, inden den nye 'Gossip Girl'-serie holder en kort pause. Mon vi bliver introduceret til flere af de tidligere 'Gossip Girl'-stjerner, når serien vender tilbage til efteråret?

That's a secret I'll never tell. — XOXO. Vi Unge.

MestLæste