playliste
Film & serier

Playliste: De bedste serie-soundtracks

Af Marie Søndergaard 29. september 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Elsker du serier? Så kender du sikkert også mange af de fede serie-soundtracks på den her playliste.

Du kender sikkert det med, at du bare skal høre de to første toner af startsangen til en serie, og så ved du med det samme, hvilken serie der er tale om. Serie-soundtracks hører man jo af gode grunde igen og igen – især hvis man er vild med maratons med masser af afsnit i træk – og det kan jo også sagtens være, du sætter sangene på, selv om du ikke ligger på sengen og ser serier.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Den perfekte playliste til din forelskelse

Hvis du ikke gør, så kunne du jo passende begynde nu! Vi har nemlig lavet en playliste med nogle af de fedeste serie-soundtracks, der er lavet. De fleste er med sang, så du kan skråle med og leve dig helt ind i serien, mens du hopper rundt på værelset.

Læs også: Girlpower-playliste til dig og dine veninder

Find vores playliste med serie-soundtracks herunder og tjek alle vores andre playlister ud på Vi Unges Spotify-profil!

Herunder kan du læse om seks serier, vi ville elske at være med i!

6seriervivilleelskeatværemedi

De fem venner hygger sig, fjoller, snakker om kærlighed og lever generelt et virkelig sjovt liv - så hvorfor skulle man IKKE ønske sig at være med i serien? Vi ville i hvert fald gerne sidde med til bords, når Barney fortæller røverhistorier…
Helt ærligt, så har vi ikke supermeget lyst til at være med i en serie, hvor man reelt er i fare for at komme til skade, men så igen – måske er det dét værd, når man til gengæld får lov til at være med i gruppen med Stefan, Damon, Elena og Caroline? Det ville jo være SÅ sejt.
Kærlighed, gode venner og fantastisk musik - det er da en hverdag, vi gerne vil være en del af! Vi ville dog nok nøjes med at stå i baggrunden og danse i konkurrencerne…
Må vi bruge hver eneste dag på at shoppe og snakke med vores bedste veninder om kærlighed? Vi er på!
De går næsten aldrig på arbejde, men sidder og hygger sig i en lejlighed eller på kaffebaren – og de er verdens bedste venner! Må vi ikke nok være med? Pleeeease!
Vi kan knap nok holde spændingen ud, når vi sidder foran tv’et, så vi ville nok dø af skræk, hvis vi var med – men af en eller anden årsag kan vi ikke slippe tanken alligevel. Og vi har masser af A-teorier, vi kan byde ind med!