Film & serier

Perfekt playliste til dig og dine veninder

Af Redaktionen 21. marts 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
Vi har lavet en playliste, der er proppet med lækre numre med masser af girl power, som du kan lytte til, når du hænger ud med veninderne.

Har du dine yndlingspiger på besøg, og mangler I lidt lækkert baggrundsmusik, mens I snakker og hygger jer sammen? Så skal I klart hoppe ind på Vi Unges Spotify-profil, for vi har nemlig lavet playlisten ”Seje pige-duetter”, der er fuld af flotte stemmer og masser af girl power.

Læs også: Nice playliste til drengebesøg

Hør playlisten herunder, eller smut ind på vores Spotify-profil, og tjek alle vores playlister ud!

Herunder kan du se, hvad du kan lave, når dine veninder er på ferie!

Detkandulave,nårdinevenindererferie

Alle dine venner er på ferie, og derfor er det det helt perfekte tidspunkt at finde nogle nye venner! Du kan møde nye venner og veninder på mange måder. Den nemmeste er at tage kontakt til nogle af dine veninders veninder. De er sikkert også rigtig trætte af, at jeres fælles veninde er på ferie, så hvorfor ikke holde hinanden med selskab, mens hun er væk?
Hvor cool ville det ikke lige være, hvis du kunne et helt nyt sprog, når dine venner kom hjem? Det tager faktisk kun et par uger at opbygge et basis-ordforråd på et andet sprog. Det koster heller ikke noget! Bare download app’en Duolingo, og så er du i gang.
Selvom dine veninder er ude at rejse, så kan I stadig sagtens snakke sammen! Det kræver bare en nogenlunde stabil internetforbindelse og Skype eller Viber. Aftal en dag, hvor hun kan sætte en times tid af til at hyggesludre, mens I drikker te og lægger neglelak eller sladrer om hendes nye feriecrush.
Uanset hvor lille en by, du bor i, så er der garanteret nogle områder, som du endnu ikke har udforsket. Lad som om, at du aldrig har været i byen før og gå en lang tur de steder, du ikke har været før. Måske opdager du noget nyt og spændende, som du aldrig har bemærket?
Uanset hvor meget du keder dig, så kan du glemme det for en stund, hvis du har en rigtig god bog, du kan fordybe dig i. Heldigvis er der vildt mange gode bøger lige nu. Tag testen her, og find ud af, hvilken bog du skal læse i sommerferien.
Hvis du til dagligt har vildt travlt med alle dine venner, så er det sikkert lang tid siden, at du har hængt ud med din familie. Men faktisk er dine forældre og søskende de bedste venner, du kan ønske dig. Find en masse brætspil og bag nogle lækre småkager, og hold en rigtig familie-aften!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste