Forelsket par lytter til musik på telefonen
kærlighed

Den perfekte playliste til din forelskelse

Af Redaktionen 1. maj 2016
Bemærk at denne artikel er mere end et år gammel.
De her sange er bare spot on at lytte til, når man er forelsket!

Sommerfugle i maven, glæde, skuffelse og nervøsitet. Der er så mange følelser forbundet med at være forelsket, og hvad er bedre end kærlighedssange til at sætte ord og melodier på de følelser?

Læs også: Nice playliste til drengebesøg

Vi har lavet en nice playliste på Spotify med de allerbedste sange til din forelskelse! Find den herunder, eller smut ind på vores konto på Spotify og tjek alle vores playlister ud!

Herunder kan du læse, hvad du kan gøre, hvis du og din veninde er forelsket i den samme!

Minvenindeogjegerforelsketidensamme

Hvis I er gode veninder og gerne vil fortsætte med at være det, skal I altid sætte jeres venskab først. I må ikke lade jer splitte op over en fyr! Der kommer masser af søde drenge til jer begge, så tag en snak med hinanden, hvor I bliver enige om, at I begge lader ham være, så ingen af jer bliver kede af det.
Hvis du stadig overvejer at gå efter ham, kan du spørge dig selv, om han er dit venskab med din veninde værd. Vil du gerne miste hende over ham? Det er et virkelig hårdt spørgsmål at skulle tage stilling til, men det bliver du nødt til, hvis du overvejer at prøve at score ham før hende.
Er der en af jer, som har haft noget kørende med ham i et stykke tid? Hvis en af jer allerede har en flirt med ham, bør den anden trække sig tilbage, selv om det er hårdt. Tænk på, hvordan du selv ville have det, hvis din gode veninde forsøgte at stjæle din fyr bag din ryg. Det er bare ikke okay! Hvis du ved, at han er vild med dig, selv om de har noget kørende, kan du sige til ham, at du synes, han skal fortælle din veninde det – det skylder han hende, inden der sker mere mellem jer.
Det er vigtigt, I får snakket igennem, hvad I hver især har tænkt jer, så I ikke kommer til at tvivle på hinanden. Lav en aftale om, hvad der skal ske, og hold din del af aftalen, så det ikke er din skyld, hvis venskabet smuldrer.
Hvis du er sammen med ham, som I begge er forelsket I, skal du være en god veninde og respektere din venindes følelser. Hun kan ikke gøre for, at hun også har et crush på ham, så det kan du ikke blive sur over. Respekter også, at hun kan blive ked af det, hvis I kysser og krammer foran hende, så vent eventuelt lidt tid, før I begynder på det. Hun skal nok få det nemmere med det med tiden!

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

MestLæste